Dag 08 – En film som får mig att gråta.

My_sisters_keeper_m_large
Allt för min syster! Så jävla sorglig.

Tidig!


Jag hade fan fixat mig och allt vid kl. 07:30! *stolt* Fast ne, det va fett onödigt. För nu är jag trött... Aja, idag ska  alla killar i våran klass simma på Eriksdals så vi tjejer ska typ ha extra matte elr ngn skit. Imorn sticker vi t Romme! (y) Kommer bli awesume. Så idag ska jag fixa fram alla mina skidsaker, matsäck osv. Vet att jag inte bloggar på den här så mycket längre. Men har en annan blogg. Om ni vill veta vad den heter. Fråga mig! Moaahhaha ;-) PUSS!

Dag 08 – Ett ögonblick.

"Det va snart ett års sen, när jag kom hem från Romme med klassen. Jag skulle gå och lägga mig och upptäckte att Lola inte längre fanns... Det är ett ögonblick om jag aldrig kommer att glömma. Fastän jag nog skulle vilja."

Dag 07 – En låt.


Gulliver's travels 3D


Tjo! Idag har jag och Nanna kollat på gulliver's travels 3D på Bio. Den va väll bra, men blev lite långtråkig... Men det va verkligen värt det! För innan filmen började, kom Never say Never trailern upp! I 3D! Jag typ dog. Mtt hjärta slog dubbla slag och jag andades som en gris, haha. Filmen kommer äga! Aja, när bion va slut stack vi t donken och satt där ett tag och snackade och åt. Mysigt. Sen gick vi t skrapan och sen hem t mig. Nu har Nanna har precis stuckit hem. Det va allt jag hade och säga. PUSS!

@ Nanna


Nu är jag och Nanna hemma hos henne. Har varit det ett tag nu. Har precis ätit nudlar och nu ska vi väll hitta på ngt. Btw, ska sova här! ;D PUSS!

Dag 06 – En person jag vill träffa just nu.

Tumblr_lgs5kub8uu1qho7kxo1_500_large

Blablabla


Nu har jag precis duschat och ska ta ngt att äta. PUSS!

Bäst just nu

Dom här låtarna lyssnar jag på om och om igen just nu:

[Justin Bieber - Up]

[Justin Bieber - Overboard, Så jävla vacker låt! ♥]

[Justin Bieber - Common Denominator]

[Justin Bieber - Love Me]

Var kommer ni ifrån?


En sak jag undrar är varför jag har så många läsare? Aso, jag är ju såklart jätte glad över att många vill läsa min blogg. [Fortsätt med det!] Men lixom, hur hittar ni till den? Jag updaterar ju inte ens så bra? :P

Dag 05 – En önskning.


Jag har otroligt många önskningar! Men om jag får välja en som jag önskar mig varge dag just nu. Så skulle det vara att få se Justin Biebers konsert... I NY! Och hans film! Det är överallt om premiären osv. Men inget av det är möjligt... Framför allt inte om man bor i Sverige.

Klicka för att stänga bilden

Kanalplan


[random bild]
Efter skolan stack Nanna, jag och Nora hem t mig. Vi har typ ätit flingor och varit ute på min gård..? Haha, men dom har iaf precis stuckit och om 20min ska jag möta Freja påväg t min träning på kanalplan... Kommer frysa ihjäl! Men måste byta om nu. PUSS!


Jag får


Hade suttit och "kämpat" med bilder i Ps som min pappa nu har lyckats radera -.-' Jag är inte så bra på PS, därför tar det långtid för mig att göra en bra bild... Och nu gjorde jag allt förgäves!

Dag 04 – Något som får mig att le.

Något som får mig att le varge dag är mina underbara vänner. Älskar er!

[Den här bilden får mig dessutom att skratta]

Bara för att jag har snyggast facebook.


Nudlar


Nu är jag hemma och har precis ätit nudlar. Skolan va helt okej, som vanligt. Nanna är fortfarande sjuk... Tråkigt! Bli frisk. Aja, ska nog plugga lite NO idag -.- och sen vet jag inte. Tråkigt inlägg. PUSS!


Bitch!

4482760995_1e9211a22c_large

Hemma med skakande händer.


[ett måste]
Nu är jag hemma. Slängde mig i min soffa med fanta och ngra tidnigar så fort jag kom hem! Va så jävla trött! Mina armar skakar när jag håller dom stilla, HAHA! Nu ska jag duscha. PUSS!

Kärlek t låten


[spola fram t 2:30]

Dag 03 - Min familj

Min mamma heter Moa och är 35år, min pappa heter Ulf, men alla kallar honom Uffe och ör 39år.
Mina småsyskon heter Saga som är 11år och Betty som är 7månader. Min mormor är 54 och bor på Bondegatan, alltså ganska nära oss och vi träffas ganska ofta. jag gillar min familj och har ofta roligt med mina syskon. Jag och Saga har lekt jätte mycket när vi var små och kommer alltd på ngt roligt att göra på t.e.x när vi är utomlands. Vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag slutar här.

Min pappa, mamma, Betty och Jag.

Plugga + vindruvor


Nu ska jag plugga och sen sticker jag t boxningen. Kanske bloggar ngt mer innan det. PUSS!

.


[Eller snarare, det är mammas och jag lånar dom....]

Ego bilder:




Outfit


Hörlurar: Wesc
Tjocktröja: H&M
Jeans: Nudie
Mössa: Hope

Nu är du en äkta fjorre!


[Agnes]

GN

Nu ska jag lyssna på musik och smsa. PUSS!

Dag 02 - Ett minne


- Flaten
Jag var där med min klass förra terminen och det va så jävla kul! Pallar inte skriva om det, men ni kan läsa inlägget som jag skrev när jag kom hem -här-. Men Flaten är iaf ett minne som jag inte komemr glömma. Inte på länge iaf.


Random pic


[Jonas, Matilda och Mika efter skolan]

Valentine's day


Man firar ju lixom inte ens "alla hjärtansdag" i Sverige..? Jag menar, i USA är det fett stort. Precis som allt annat. Men Glad Alla hjärtansdag - haha.

Grammy!


Efter skolan stack jag, Nora, Saga och Nanna hem t mig och slängde oss i soffan och kollade på Grammy! Nanna va tvungen att gå efter ca en timme [sadfade*] men vi andra fortsatte att kolla. Den va verkligen inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Justin Bieber van inte ett ända pris och "I need you now" vann 3 fucking priser! Men Justin Bieber's uppträdande va gryyyyymt! Aso, det va verkligen awesume! Nu har Nora och Saga precis stuckit och nu ska jag gå och baka ^^ PUSS!

@ skolan

http://justindrewbieber.blogg.se/images/2011/grammy113_132482826.jpg
Tjo! Nu sitter jag och nanna i media och har A-pass. Sen har vi spenska och sen slutar vi :) Då sticker jag och Saga [kanske ngra fler] hem t mig och kollar på Grammy! Bloggar när jag kommer hem. PUSS!

Dag 01 - En bild på mig


Som alla andra

Dag 01 – En bild på mig.
Dag 02 – Ett minne.
Dag 03 – Min familj.
Dag 04 – Något som får mig att le.
Dag 05 – En önskning.
Dag 06 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 07 – En låt.
Dag 08 – Ett ögonblick.
Dag 09 – En film som får mig att gråta.
Dag 10 – En semester.
Dag 11 – Mitt syskon.
Dag 12 - Någon jag saknar.
Dag 13 – Mina idoler/förebilder.
Dag 14 – Min skola.
Dag 15 - Innehållet i min väska.
Dag 16 - En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 17 - En dröm.
Dag 18 - Min favorit plats.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 –Min favorit årstid.
Dag 21 – Mina rädslor.
Dag 22 – Det här saknar jag.
Dag 23 – Det här får mig att må bra.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.

U smile


"I smile" Because I Love you.

Le-Happy

[Le-happy.blogspot.com]
PhotobucketPhotobucket


My life saver

4682115637_663763d445_large
I’m overboard and I need your love
Pull me up
I cant swim on my own

Man lever bara en gång...

"Så ta vara på livet"

38dagar kvar!

Tumblr_lgh6f3tm0m1qfig1go1_500_large

@ Home


Nu är jag hemma efter träning i en liten skit varm hall ute i Farsta...
Ska träffa Freja runt kl. 16 och nu ska jag duscha och typ plugga -.-
Har igentligen inget mer att säga. PUSS!


Så jävla skön!


Bildbrist

Om ni undrar varför jag aldrig lägger upp bilde rpå migsjälv elr "aktuella" bilder så är det för att jag sitter vid mammas Mac data. Och där kan man typ inte ladda in bilder... Eller man kan om man har en sladd, men jag vet inte vart den är. Onödigt inlägg, men jag tänkte att nii ville veta!

131 besökare

168785_128904307173616_100001621429428_195834_482357_n_large168785_128904307173616_100001621429428_195834_482357_n_large
Har bestämt att jag ska ta bloggen på allvar NU! Elr, nej jag vet inte. Aja, jag och Nanna har precis ätit frukost och jag ska snart sticka t min träning. Efter träningen hoppas jag att jag äntligen kan vara med min underbara lagkompisar! Saknar våran söndagar GRYYYYMT! Men nu måste jag gå och fixa mig. PUSS!

Karate Kid


Nu har jag och Nanna precis suttit och glott på Karate Kid i 2timmar och 15min, men det va det värt! Den va awesume! Eftertexten ägde oxå! Ville bara säga det. PUSS!

.


Plusikassan.se - Spara och tjäna pengar på allt du gör på Internet

GM

Nu har jag precis vaknat och sitter och äter frukost och kollar på TV. Idag ska jag träffa Nanna och vi går nog ut och träffar ngra fler oxå :) Just, ska kanske på teater oxå... Men vet inte hur det blir med det. Nu ska jag kolla på videos på YouTube. PUSS!

Vindruvor


Nu är jag hemma och har precis ätit middag. Nu sitter jag och tjockar i mig vindruvor (y)
Min mormor är här oxå. Så nu ska jag vara lite social! Btw, Nanna sover här imorn. Då ska vi kolla på Karate Kid. PUSS!

@ Matilda


[världens finaste]
Slutade kl. 11 idag! Haha, vi hade inga lärare för dom kunde inte ta sig t skolan pga snön. Så vi kollade på en film och sen slutade vi. Niiice! Då stack jag, Mika, Nanna och Saga hem t Saga och sen kom Matida. Vi åt nudlar och hade det trevligt. Efter 4timmar stack Sga och Mika och reten gick hem t Matilda och nu kom Nora. Nu ska vi typ ut? PUSS!

I close my eyes, and i can see a better day,

Där jag är snygg.
Där jag är älskad.
Där jag är den som jag vill vara.
Men jag ska inte klaga...

AG


Idag va jag hemma hos Agnes älskling ♥ Vi hade det jätte mysigt och roligt. Har verkligen saknat dig! Hade tränign kvart över 7, va grymt jobbigt! Har fan redan träningsvärk... Nu har jag precis duschat och druckit en kopp té. Imorn ska jag kolla på Karate Kid med Nanna. Det va nog allt. PUSS!

Fake!

http://karinlizette.blogg.se/images/2010/justin-bieber-never-say-never-justin-bieber-12285444-319-357_110404657.jpghttp://karinlizette.blogg.se/images/2010/justin-bieber-never-say-never-justin-bieber-12285444-319-357_110404657.jpg
Ssagis.blogg.se är en fake blogg. Hon tycker inte alls att JB ä snygg. Jag menarm kolla på den här bilden? Den tycker hon inte är snygg. an bah, OMG

43 DAGAR KVAR

Längtar som in i helvete!

Text om Thailand

Det här är en av dom bästa resorna i hela mitt liv. Och oxå min längsta. Det va verkligen helt jävla underbart. Bara sola, bada, äta, bada lite till. Dom två bästa darana på heöa resan va såklart när jag träffade Nanna. Det va helt amazing! Btw, i Bangkok blev vi instänga på ett varuhus! Haha, det va helt sjukt! Vi betalade våra saker och när vi skulle gå ut hade dom stängt ner alla butiker och alla dörrar och allt. Lamporna släcktes, städarna kom och allt. Haha, jag gick runt och filmade och Saga fick panik och började gråta. Men vi va lixom på 3 våningen och alla rulltrappor va avstänga och vi hade ju Betty i barnvagn. Men t slut kom det en vakt som inte kunde engelska och hjälpte oss. Men t fel utgång, för min pappa va borta oxå... Han satt på ett Café i varuhuset, men blev utslängd eftersom att det stängde. Så vi hittade lixom inte honom och vi hade hans pengar... Men tillslut hitatde vi varandra och kom ut ur varuhuset. HAHA! Jag fick värsta paniken när vi inte hitatde min pappa och inte kom ut, men nu garvar jag bara åt det. Det här va bara ett litet minne. Kommer nog skriva om massa mer.

Thailand bilder

Massa bilder hittar ni på min facebook.








Det är därför jag kommer lyssna på The Voice hela helgen ↓


OMG

Omg, jag dör. Kolla bara.

[ssagis.blogg.se]

Mot skrapan!

Nu sticker jag t skrapan och klipper av allt mitt slitna hår! PUSS/C

07:30


[Thai...]
Yes, vaknade 07:30 idag! Fast för mig va ju kl lixom 13:30... Aja, har hunnit ätit frukost, packat upp [lite] och försökt fixa med ljudet på min CP data.

CP DATA

Min jävla PC CP data har inget ljud! Ine på spotify, videos, youtube elr ngt! Jag dampar! Vafan ör det för mening med en data utan ljud? Okej, ganska mkt, men ändå jävligt värdelöst! Nej, nu är jag sur.

Älskar dig bästevän


Det spelar ingen roll hur många ggr jag säger eller skriver det. För jag måste ändå göra det 287934709173801830 ggr t. För min kärlek för dig kommer aldrig att ta slut. Vi kan och SKA prata med varandra om allt. Älskar dig Nanna och har saknat dig ♥

Underbar dag!

Agnes, Freja och Malin kom och ringde på min dörr idag typ kl. 14! Blev sjukt glad! :D Fatta hur söta kompisar jag har. Blev verkligen skit glad. Tack, älskar er ♥
Sen stack jag ut och mötte Mika, Matilda, Nora, Nanna och Saga! Har längtat som faaaaan efter er! Går inte att beskriva. Men vi hade det roligt, va hemma hos Saga, va ute och va hemma hos Matilda. Kände att jag garvade åt allt, men har verkligen saknat er, saknat skämten, saknat allt helt enkelt :) Kom hem halv 8 åt mat och har sen dess bara suttit här vid datan. Kommer somna  snart. PUSS/C
[Tog tyvär inga bilder idag, men ni kan få en från Thailand:]

Tjo brE jag är i sverigE


[Älskar dig mest  av allt. Precis som den du ÄR.]
Hemma efter 17timmar resa..? Känns så jävla skönt att komma  hem t sin egen lägenhet! Men inte så kul att komma hem t snöstorm... Men, men. Har snackat med ngra av mina underbara vänner och framförallt har jag snackat med Mika om allt och inget ♥ Ska kanske träffa Matilda & Nanna en snabbis om ngn timme och kanske gå hem t Mika. Men jag vet inte vad jag hinner/orkar. Har sovit 3timmar det här dygnet så är ganska trött! Nu ska jag typ, sova. PUSS/C


RSS 2.0