JAG ÄLSKAR DIG NANNA MED HELA MITT HJÄRTA!

jag och Nanna har fixat min symaskin som jag fick i julklapp och har gjort två kompis-dockor som är jätte döta :)
sen va vi på danscenter och kollade när ngra dansade och kollade lite på loppis:) jag köppte en adidas tröja för bara 150kr! jag köpte den av min danslärare;)  jag och nanna köpte oxå ett litet tuggummi kit:) när vi kom hem så tog vi lite bilder som kommer nu: lr vänta jag måste bara sga att vi ska kolla på snuten i varuhuset nu, den är nog ganska rolig?


kärlek!


tuggummi, mums :)

happy face :) min nya tröja
'
bästa vänner föralltid!
mer bilder kommer sen nu ska jag kolla på filmen:=)


TRÅKIGT!

Jag har varit hemma själv i ngra timmar nu? matilda gick för ett tag senoch min mamma och pappa är hos mjn morfaar och fikar jag stannade hemma för att vara med matilda men sen va hon ändå tvungen att gå :(
aja nu så har jag varit inne på facebook och bara suttit och stirrat på dataskärmen ;) Nu så chattar jag lite med älsklingen Saga och vi bestämmde att vi ska vara med varann på tisdag :) det ska bli kul. Mitt rum är stökigt, suck så jag får väl sätta igång och städa för Nanna kommer snart och hon ska sova här, JIPPI! :D

jag för ett litet tag sen :)

GOOD MORNING EVERYBODY :)

Jag och Matilda vaknade typ kl. halv 12, skööönt! sen så kollade vi klart på Legally blonde och åt frukost. sen så ringde jagh till Nanna och hon ska komma hit runt halv 5 för vi sak på en grej på våran dans typ kl. 6-7. Nu har jag precis rensat min garderob så det är fint ;) nu ska jag borsta tänderna och så sak jag och Matilda hitta på ngt. PUSS//Cornelia

LEGALLY BLONDE

Nu så ska jag och matilda kolla på legally blonde :) vi har kollat på melodifestivalen och den sög och så har vi gjort lite annat ;) Nu ska vi borstaränderna och kolla på filmen i mitt rum. GODNATT//Cornelia

FUN WITH A MADRAS :)





MATILDA IS HERE :)

nu har vi kommie hem frånn bion, den va inte så jätte bra, lite speciel kan man säga ;) Nu så e Matilda här och va ska göra ngt kul :) innan bion så va jag på resturangen t.g.i Friday´s, det va jätte gott :) nu ska vi göra toast. PUSS//Cornelia

min lunch :)

man fick en liten gullig mugg på restaurangen

snygg det va gott iallafall :)

the movie;)


JAG ÄLSKAR ER!

Tack till alla som har stöttat mog  och skrivit jätte fina inlägg om mig! ni e bara bäst! JAG ÄLSKAR ER och dom orden kommer direkt ifrån mitt hjärta, ni e som min sol, för utan solen kan jag inte leva! Ni kanske inte fattar hur viktiga ni är för mig, men det spelar ingen roll vad ni än tycker om mig för jag kommer ändå alltid att älska er, även om vi bråkar så kämpar vi oss igenom det och löser det, för jag har ett löfte och det är att jag aldrig någonsin kommer att svika eller överge er, det lovar jag! ni är mitt liv och själet till att jag vill fortsätta att leva!
Matilda O´Connor, Nanna Bacchus Hovenäs, Mathilda Bäckström, Mika Nilsson, Saga Larsson Waern, Marlene Ahlm, Agnes Borg och så finns det så många fler!


GODMORGON

uch, jag är sjuk men det gör inget för jag har ju sport lov ;) Idag så vaknade jag kanske kl. halv 11 och nu så har jag ätit frukost och lekt inte nuddagolv :) kl. 4 så ska jag, mamma, Saga och Matilda gå på bio, vi ska se I love you Philip Morris, den är nog bra? det ska iallafall bli kul att se den. Jag kommer såklart att ta med mig min kamera så det kommer lite bilder efter bion:) nu ska jag kolla lite bloggar :)


♥JAG KOMMER ALDRIG ATT GLÖMMA DEJ LOLA ♥

Det va i onsdags när jag kom hem från romme. Jag satte mig i soffan och åt kötfärsås och spagetthi och mamma satt och kollade på OS. när jag hade ätit färdigt så gick jag in på mitt rum med datan och Saga va ledsen för hon bråkade typ med mamma? Mamma kommer in och säger att kl är hlv 10 och att jag ska stänga av datan så jag sätter på mig pyjams och går och borstar tänderna. Sen går jag in till mamma i vardagsrummet och hon sitter och kollar på OS då Sverige precis tar guld. Pappa är på bio. jag frågar mamma om hon kan ta upp Lola för jag kan inte somna annrs, men hon gör inte det så då går jag ut till hallen i kanten där hennes bur står stog och öppnar luckan, tar in min hand och börjar att krafsa i spånen och hon kommer inte ut så jag drar i bummulen som är i huset där hon ligger, hon kommer inte ut. Jag går in till mamma och frågar om hon kan försöka, hon säger att hon vill se när Sverige får sina blommor, dom har ju vunnit. Jag skriker men kan du inte kolla hon kanske är död?! då säger hon att det inte spelar ngn rål om hon kollar det om 10 sekunder, jag sätter mig på soffkanten. Sen är det körd jag bryter ihop och börjar gråta, mamma går ut i hallen och försöker locka ut henne, hon kommer inte, Jag sitter i vardagsrummet och gråter och gråter och kan inte andas, jag går ut i hallen och säger till mamma att det inte är ngn idé, sen går jag in på mitt rum och försöker lungna mig men det går inte, jag kan inte. Det gör för ont!
jag säger att hon ska lyfta på hennes hus men mamma vågar inte och säger att vi ska vänta tills pappa kommer hem, jag sitter i soffan och har skit ont i huvet och är jätte trött poch gråter som in i bomben. sen kommer pappa hem och tar in Lola i buren på mitt rum och sen så kommer han in i vardagsrummet, jag håller för öronen men jag fattar ändå. jag försöker hålla in det men det går inte jag bara kan inte, jag bryter ihop igen. sen så går mamma och väcker Saga som såklart får en chock och gråter, jag går in till henne och kramar om henne. Vi sitter där i murkret i mammas och pappas säng och gråter mot varandras axlar. sen så lägger vi oss i soffan och kollar på nicke nyfiken tills jag äntligen kan somna. jag har aldrig vetat vad gråta betyder men nu så vet jag och jag ska aldrig skämta om det för det är det värsta som finns , att vara så ledsen att du inte kan stoppa tårarna. Nu gråter jag och jag skämtar inte, det är bara för hemskt. Jag kan lixom inte  fatta att det fakstigt har hänt. det som man visste skulle hända men ändå dör när det händer har hänt, min allra bästa vän och bäbis har dött och jag kommer aldrig någonsin i hela mitt liv at glömma dig Lola Samulesson, JAG ÄLSKAR DEJ MED HELA MITT HJÄRTA!


ÅH NEJ!

jag hatar när det blir sånt här väder! slaskiigt, grått och kallt.

fy f*n!

LET´S DANCE

nu så sitter jag och kollar på let´s dance dast jag gillar inte det så mycket.
jag gick hem från mathilda typ kl. halv 4 för hon skulle hämta sin lillebror?
då gick jag, nanna och marre till ica och köpte lite och sen så gick jag och Nanna hem till mig och va typ en timme här, sen gick vi till vår streetdance och det va rätt kul, fast man skulle göra en dans och vi kom typ inte på ngt :(
ikväll så ska vi sova hos min mormor för det stinker skit mycket här! det har varit ngra målare här och färgen lucktar så starkt, ni kan kolla på Sagas blogg om ni vill veta mer;)

vi körde typ vem där i en timme hemma hos mathilda?
och Marre tyckte att det va skitkul ;)
PUSS//Cornelia

HOME AT MATHILDAS PLACE

 Idag så va jag i skolan och det va väl helt ok, nu vet iallafall alla vrf jag va hemma och det käns skönt, alla va så snälla och kramade mig och allt, tack alla underbara vänner :)
Nu så e jag, Marre, Nanna, Míka och Mathilda (såklart) hemma hos Mathilda och vi har ätit lite mellis och ja gjort lite annat, hehe ;) Vi slutade halv 12 idag, skööööööönt. För vi skulle se på en teater som blev instäld :)
Kl. halv 6 så har ju jag och Nanna dans och efter det så vet jag inte vad vi ska göra, men nu så har vi ju sportlov! åh det e så skönt. på måndag så ska jag, marre, matilda och nanna vara på cafeet för då får man bada på eriksdals:) och på onsdag ska vi oxå vara där för då får man bowla, det ska bli kul. Jag har lixpom inte bestämmt ngt så det va ju bra. sen så ska jag träffa Saga ngn dag oxå? i helgen så kommer jag att blogga på sagas blogg så då får ni kolla lite:)


jag är ju skit snygg NAAAAT!

PUSS//Cornelia

♥!NAW, SAGA DU E BARA FÖR SÖÖÖT!♥


Saga, du e bara för gullig:)
om ni vill se alla 5 komentarer så kolla på inlägget under:)
JAG ÄLSKAR DEJ SAGA LARSSON  WAERN!

TACK SÅ JÄVLA MYCKET!

asså jag har värkligen världens bästa kompisar! Ni är lixom  bara bäst. Tack för att ni förstår mig och stöttar mig och lixom bara finns där när man behöver er. Det är det som vänner är till för, men jag kan ändå inte fatta att just jag, Cornelia Samuelsson har haft sån tur, sån tur att få lära känna er. Nu gråter jag, men det spelar ingen roll för jag vet attt alla min underbara, söta, fina, snälla, roliga och bästa vänner kommer att stötta mig och fatta precis och lixom ja, det går inte att beskriva det på något annat sätt, ♥JAG ÄLSKAR ER SÅ JÄVLA MYCKET! ♥
________________________________________________________________________________









SEN MIN BÄSTE BÄSTE VÄN, LOLA:


HEMMA

idag så va jag hemma för jag sov ingenting i natt och så har jag ont i halsen och värdens huvudvärk för att jag har gråtit så jävla mycket! imorgon så kommer jag till skolan så då kan ni fråga? jag säger bara tre ord:
"vila i frid" <3


ROMME :)

Idag så har våran klass varit i romme eller inte alla :(
Men det va skit kul! Vi samlades utanför skolan kl. kvart över 6 (!) och där sdtod det en buss däalla sexor skulle vara och jag satt breve Nanna(: bussen åkte typ kl. halv 7 och det fanns två st tv-apparater där dom visade filmer, det va bra. det tog typ 3 timmar att åka men det kändes som om det gick ganska fort ändå, men jag  va skit trött! sen när vi kom fram så hyrde jag skidor och satte på mig dom och sen så åkte jag, Nanna, Mathilda och Matilda i sittlyft för först gången ;) det va jätte kul som att åka karusell, haha ;) sen så åkte vi massa backar och fikade och åt lunch och jag glömde min kamera men hittade den som tur va i reseptionen, ngn hade lämnat in den. tack. det va värkligen skit stort och ja vi han nog inte ens åka i hälften av alla backar, eller jo men inte alla?
det sista åket jag gjorde va med Mika, Ruben och Nanna och då hamnade vi i en backe som va 90 grader och jag skämtar inte! så jag fick hasa mig ner och åkte på rumpan och ruben ropa på mig hela tiden och Mika och Nanna bara skratta, det går inte att förklara men det va kul, haha ;) på vägen hem så va det oxå kul i bussen och jag, Jonas och ngra fler skulle köra kurrakömma men efter ett tag så gjorde dom typ inte det? så då satt jag under en stol och fick ont i ryggen, haha. Oj lååååångt inlägg, men längre blir det med alla mina 103 bilder som jag har tagit;) Nej jag pallar inte att ta alla

på väg till romme, celina, Vincent och Elin ;)

jag och Nanna på vägen dit, jag har ju väldigt små kinder oxå ;)

1.

2.


3.

yey, det bästa av det bästa♥


haha, mathilda ser exakt likadan ut på bilderna:)

wey, ve e bäääst!

vem e bäst och kan ta kort i lyften?

mina skidor i luften :)

Nora va visst trött på vägen hem ;)

haha, gullig <3
PUSS//Cornelia

 


GODNATT

nu går jag och lägger mig och imorgon så kommer jag att vara i romme med skolan så jag kommer bara blogga på kvällen. vi ska va i skolan kl. kvart över sex!

haha, på skolan. jag drev:)
PUSS//Cornelia

♥MÄSTERKOCKARNA SAGA & CORNELIA♥

Jag ochh Saga lekte kockar och gjorde lite mellis-lyx :)
Det va skit kul :) vi har värkligen kul tillsammns och det kommer alltid att vara guldfisk><murt
"Först så lagades och hackades och fixades och trixades, sen så klär vi oss fina och sätter oss till bords och sen njuder vi av maten vi själva har gjort. dadaddadaddadadada". Ja det är alltida lättast att förklara saker med en liten visa ;) vi är värkligen mästekockar:)

Saga ♥

jag

mina Hello Kitty glas

alla ingridienser, du är vad du äter;)

resultatet:)'

kärlek

skål Saga

Fest middagen:)
PUSS//Cornelia

HOME WITH SAGA :)

Japp nu e Saga hemma hos mig och vi ska göra ngt kul :)
idag så tog vi sprutan mot typ mässling och påssjukan och röda hund, det gjorde inte ont men det är ju alltid läskigt att ta spruta? Jag hade iallafall med mig stampe, mitt godsedjur :)
Jag tog oxå lite bilder, bra va? aja nu ska vi ta lite mellis och typ göra en film kanske?

kärlek vid första ögonkastet ;)


SCHOOL :(

nu så sitter jag i media med ngra, haha ;)
jag har lunch rast och jag , Nora, Nanna , Marre har bestämmt en sak som vi sak göra på fredag hemma hos mig
Nu sak jag ha ? nånting och sen nånting och sen nånting och sen så ska jag ha träninge eller jag vet inte om vi ska ha träning men annrs så ska jag typ göra ngt med Saga?

♥LOVE♥

SISTA INLÄGGET

Japp det här blir nog sista inlägget så Godnatt:) Nu så sitter jag och kollar på Hey Baberiba med Saga på mitt rum:) Imorgon så ska jag ta med mig min kamera till skolan så jag hoppas att jag kommer ihåg att ta massa bilder:)

fick låna dom av Matilda igår:)
PUSS//Cornelia

HAR NYSS ÄTIT MIDDAG

Nu har jag nyss ätit mat, turtelino och ostsås:=) nu så chattar jag med SagaMurt <3
Jag hade visst inte publicerat mitt inlägg "tråkigt" såg jag nu men det får väl vara lite sent, haha ;)
emellan det gammla inlägget så har jag tagit lite sommar bilder, jag va så sugen på sommar, haha:)
Men min kamera hade typ inga baterier så det blev inte så många:

haha, snygg:)

sweet just me ;)
PUSS//Cornelia


TRÅKIGT

jag har typ inget att göra så jag spelar lite petville och chattar med Matilda, men vänta då har jag ju ngt att göra, haha;) Idag så hade vi NO, suck! I hate. sen så hade vi träslöjd och jag och Saga fick vara i sågar gruppen, haha. Saga äger på att såga ellr vänta jag menar Oornelia äger på att såga ;) Vi gjorde en jätte rolig video om det:)
Vi tog oxå masa bilder men jag måste bara vänta på att  Saga ska lägga ut dom:=)
Nu kollar jag på Disney Channel och ska ta lite att äta.

mamma hade köpt halstabletter, sminkborttagning och ansiktskräm:)
PUSS//Cornelia

KALLT!

asså det är skitkallt hemma hos mig! Jag håller på att frysa ihjäl! Snälla kan inte sommaren bara komma nu!?

omg, det e lixom på min gård på söder!
det där lilla bruna som det ligger massa snö på är en bänk!

ok jag är ju så smart att ha rebook oxå ;)
PUSS//Cornelia

SOVMORGON:)

Nu har vi typ nyss vaknat eller jag vaknade kl. kvart i 8, suck. Nu ska vi äta frukost. :)

PUSS//Cornelia

GODNATT


JAG OCH MATILDAS GIRAFF♥

BILDER FRÅN DAGEN:)

jag ska sova hos matilda och vi har haft skt kul och ätit glass och gjort en modeshow och massa mer:)
Här kommer lite bilder från min kamera:'


i nacka forum;)


kan ni se matilda, haha;)
'
haha, japp det va där vi hade vårat fotonöje;)

haha, matilda på stokhome

lager hause

när vi skulle åka hem, på busshållplatsen:)

bild från typ nu;) PUSS//Cornelia

SITTER PÅ BUSSEN PÅ VÄG HEM:)

Nu så sitter jag och matilda på bussen på väg hem:) Vi har haft det skit kul och bra:)
vi har oxå köpt presenter till mika och mathilda, vi köpte mncvughbvijrg hgr, haha;)
webcam:

haha, snyggt

skäggiga damen:) PUSS//Cornelia

I NACKA FORUM:)

Nu så sitter jag på burger king i Nacka forum med min älskade vän Matilda:) ♥
Vi har varit på lite affärer och jag har köpt en tröja och Matilda har köpt ett linne och en tröja och ett par solglasögon, men vi är inte klara! Matilda har fått låna sin pappas trådlösa internet så vi kan blogga:) hon har ju en minidata;) Nu ska jag gå och köpa en mjukglass för 7 spänn:)

matildas data just nu;)

min tröja från newyorker:) all for one, one for all

me and Matilda in the omklädningsrum:)

jag på bikbok:)


jag på bikbok, ska kanske köpa?

mums;) PUSS//Cornelia

nack forum

nu ska jag gå hem till Matilda och sen ska vi gå till slussesn och ta bussen till Nacka forum:) det sak bli kul och Matilda har med sig sin mini data så jag kommer blogga när vi är där, bra va? Nu så chattar jag med  min murt på facebook, men nu så ska jag packa min lilla shoppingväska och gå, haha;)

gammal bild från när jag va i spanien med laget:)


...



vitt linne: ginatricot
svart linne: ginatricot
adidas tröja: sns
jeans: H&M
strumpor: H&M

GOOD MORNING

Jag vaknade typ kl. 11 idag och har städat mitt rum:) visst e jag duktig? Aja idag så ska ju jag och Matilda göra ngt vet inte vad? Kanske åka ngn stans eller vara hemma hos ngn, jag vet inte? Jag väntar iallafall på att hon ska ringa, hon är på väg hem från hennes land och då ska vi bestämma:) Igår så somnade jag ganska sent för ag hade ont i magen. Så jag e ganska trött med jag mår lite bättre om man tänker på min förkylning:) Nu så har jag kollat lite bloggar och alla värkade ha haft jätte kul på Carmelos bar mitzva? *snyft* haha;) Snart så kommer dagen outfit så häng kva, haha;) PUSS//Cornelia

bild från igår, haha;)

GODNATT DATAN


ONT I MAGEN!

Jag fick skit ont i magen nu:( kanske har ätit för mycket godis eller är trött? Nu så sitter jag och smsar med Nora som är på Carmelos bar mitzva? Hon verkar inte ha så kul?  Imorgon så ska jag ju va med Matilda det ska bli kul:) Nu så har Saga visat mig en.. som hon ska ge till S..., haha. PUSS//Cornelia
 

HEMMA HOS MY GRANDMA:)

nu så e jag hemma hos min mormor och va ska äta middag här och sen gå hem och kolla på melodifestivalen:)
min gammelmormors kattunge är här för det är typ ngn som ska köpa den här i Stockholm:( Jag vill att dom sak ha kvar den. Aja innan vi kom hit så va vi på götgatsbacken och jag köpte två linnen , lr jag fick dom av mamma. Sen så såg vi Valentine´s day på bio, den va bra:) Imorgon så ska jag vara med MAtilda, det sak bli kul:=) Juste jag har nyss bakat en sockerkaka helt själv, haha;) PUSS//Cornelia


HAHAHA, SÖT!


GODMORGON

Jag vaknade typ kl. tio i tio och åt frukost och nu så sitter jag ju här, haha;)
Idag så har jag inga planer, jag har igentligen träning men jag ska inte gå för jag är sjuk:(
Förkyld och ont i halsen som alla andra? Så jag ska nog göra ngt lugnt idag. Shoppa lite och gå på bio med ngn kär liten vän? Det låter bra;) Mitt hem och framförallt mitt rum ser ut som typ ett bombnedslag för det är ngra ? som håller på att måla om våra fönster så dom kommer hit på vardagar typ kl. halv 8 på morgonen! Det är skitjobbigt, och så måste vi flytta allt som står vid fönstret och det gör ju min säng så jag sover mitt i rummet och alla mina saker är på mitt barbord, snyggt;)(?) PUSS//Cornelia

JAG VET ATT MIN BLOGG SUGER:(

Men nu så ska jag ändra på det och lägga upp bilder varge dag och blogga mins tre ggr varge dag, låter det bra?


HEMMA HOS MIKA

Nu så e jag hemma hos mika och vi ska baka, nanna är oxå här:)
men vi måste gå om en timme för jag och nanna har ju dans;)
vi ska baka kladdkaka, mums:P i skolan så va det typ helt vanlig fast jag redovisade min engelska och det gick bra:)
efter skolan så satt jag, mika, nanna, felicia och matilda i ett bås i en timme och sen så gick jag mika och nanna till götgatsbacken och köpte en drick och kollade på lite olika affärer nu ska jag baka:)

FÖRLÅT

Förlåt för jag inte har bloggat så mycket och typ inga bilder, det känns som om min blogg börjar blivit skit tråkig:(
Men det va min mammas fel för jag fick inte ta datan igår, dumma! Nu så ska jag ha matte och sen Engelska. Idag så slutar jag kl. 2, skönt! Igår så kollade jag på Glee <3

TRÄNIG, SUCK!

Gud jag vill inte ha träning idag! Jag pallar inte det. Jag har ont i magen, huvet, halsen och mår lite illa:(
Men jag får inte bli sjuk! För det är ju det värsta som finns, eller hur?
Aja idag så va det en helt vanlig skoldag och vi hade Engelska och jag blev nästa klar med min bok som vi gör, men jag måste öva på min presentation som jag ska ha imorgon, suck. Nu så kollar jag på Hey baberiba:)

mums:P PUSS//Cornelia

TRÅKIGT MEN SÖTT;)

Tråkigt inlägg men jag va tvungen att visa er dom här bilderna, domm e så himla sööööta! Nu sitter jag i skolan och väntar på att få hjälp.


PUSS//Cornelia

GUD VA SUGEN JAG BLEV PÅ...

åh det smälter i munen!

ge mig, ge mig, ge mig! ;) PUSS//Cornleia


GODNATT

Godnatt alla...?

tråkigt med sjukdomar! PUSS//Cornelia

HEMMA FRÅN HAMMARBYBACKEN:)

Jag kom nyss hem från en kväll i Hammarby backen med min käre vän Matilda:) ♥
Det va skitkul och det gick väldigt bra för att vara första gången sen förra året;)
Vi äggde och vi ramlade aldrig i lyften och jag tappade bara min ena skida en enda gång och det gjorde inte ens ont;) Matilda va oxå skitbra och det va jätte kul en gång för då satt hon typ ner på sina skidor och körde störtlopp, haha:) Men det va typ två killar i våran klass eller ngra i typ 4-an som ropade på oss hela tiden men vi såg aldrig vilka det va:( jag och Matilda tror att det va ngra i 4-an eller Oscar B och ngn annan?
Vi åkte till kl. halv 10 och då fikade vi, jag tog en sprite och en choklad muffin:)
Matildas mamma kom och hämtade oss med bil, det va skönt! Tack:) Imorgon så börjar vi kl. halv 9, suck:O
Här kommer lite bilder från backen:

snyggast?

♥love♥

silverkulan♥agenten

dålig bild men han inte fixa den, sorry:(
Vi i lyften;) PUSS//Cornelia

 

 


HEMMA HOS MATILDA EN SNABBIS:)

Nu så e vi hemma hos Matilda och ska hämta alla hennes skidgrejor men hon hittar inte sin hjälm:(
sen ska vi gå hem till mig med allt och sen så ska vi vänta på min pappa och sebn så sk vi åka dit och sen så ska vi äga i backen! haha:) Nu ska jag hjälpa henne och leta. PUSS//Cornelia

nu blev jag skitsugen på godis! bild från Matilads blogg:)

hahaha

Haha, Nora kom nyss fram til mej och sa att jag gör ju peace tecken på varenda bild i min header:)
lite kul, va bara tvungen att säga det:)

SÖT MATHILDA


mathildas gubbe:)

TACK SAGA<3

Tack Saga för ditt lilla inlägg, du får såklart blogga hur mycket du vill på min lilla  blogg:)
nu så har jag lunchrast och efter den så ska jag ha, hm jag vet inte;)
Mathilda och Mika håller på och fixa ngt och jag och Nora vill veta!
aja tråkigt onlägg men det är ju nåt, haha;)

PUSS//Cornelia

gästblogg

Hejhej Cornelias läsare :)
Nu är det Saga som skriver, jag tänkte gästblogga lite nu när jag är sjuk. Jag har jätte tråkigt och är hungrig så jag ska snart ta något att äta. Jag har smsat ett tag med Matilda och Cornelia och Corre skickar ljudmedelanden till mig när hon typ pratar haha. Jag funderar på att gå och ta en köttbulle macka :D , sen ska jag nog antingen gå och läsa eller försöka vila lite. Jag har jätte ont i halsen, det gör ont när jag sväljer :( Buhuu ! Jag missade NO provet idag men jag kommer ju få göra det någon annan dag. Aja ska gå nu, heejdå. FEETLÄNK TILL MIN BLOGG, Busigt saga ;)


Min lilla sjuk-outfit :D

GÅR TILL SÄNGS

Godnatt:)

imorgon så blir det skidor Matilda! <3
PUSS//Cornelia


TRÄNING MED TÅRTA:)

På träningen idag så åt vi tårta:) för att Vilma ska flytta till Gotland i typ 2år, gud va jag kommer sakna dej! ♥men träningne va ganska kul men  lite jobbig, vi körde inte fys utan vanlig fotboll, skönt;)
NU sitter jag och smsar med Saga murt <3 som hon heter på min mobil och i mitt hjärta föralltid:)
Jag vet inte vilken sladd det är till den mobilen som jag har nu så det kommer ingen bild fråån dagen. Jag som hade tagit på tårtorna och allt:(

haha, jag hemma hos Nanna för lääänge sen!
PUSS//Cornelia


♥KOMMER SAKNA DEJ♥

Kommer att sakna dej Vilma! Du värkligen varit en underbar vän:)
Hoppas att du får det bra på Gotland och att vi ses ngn gång.
Vilma♥Cornelia

TRÄNING

Snart så ska jag ha träning och jag tror att vi ska ha fys, jobbigt!
Idag så har det varit segt på skolan och jag har varit trött typ hela dan, det e jag fortfarande:(
På vägen hem så köppte jag pannkakor och nu så har jag precis ätit dom och kollar på Disney Channel:)
Jag har mammas gamla mobil nu, den e fett skön. Det är en Sony Ericsson K66oi, om ni ville veta;)
Nu ska jag byta om. PUSS//Cornelia

mobil just nu:) Visst har jag ett gulligt tema?

Mitt goda mellis, haha bara för att sukta dej Agnes;)


SEMELDAN:)

Idag så är det semeldagen eller fettisdag. Nu så har jag haft A-pass och Spanska och nu så har jag rast i typ 10min till;) Då ska vi ha geografi, tråkigt:( sen på rasten så ska jag...?
Efter skolan ska jag ha träning, jobbigt. Men imorron så ska jag och Matilda O`C åka skidor i Hammarbybacken:)
Det har vi besämmt för länge sen och så måste vi öva inför Romme, vi ska åka dit med skolan. Det ska iallafall bli kul att åka imorn. Nu så måste jag gå, PUSS//Cornelia


NU MÅSTE JAG GÅ EFTER EN ROLIG DAG ♥


♥LOVE♥


bild


snygg va?
Den vita är min (Snowbear) och den gråa är Sagas (Embry)


HEMMA HOS SAGA

N u är jag hemma hos Saga och Nannna är oxå här:)
Snart ska vi äta nudlar;) jag ska oxå försöka att göra en bild på petville med ngn knapp?

mitt mellis:) två goda chokladkex blablabla för 10kr och en god MER för 6kr, mums.
nu ska jag äta nudlar med min bästa vänner <3 PUSS//Cornelia

GRATTIS AGNES! <3

Grattis Agnes, nu är du tonåring! Hoppas att du får en underbar födelsedag <3

älskar dej!

BILDER

alla hjärtan dag:

lite av det jag fick i en jag gillar dig påse:)


lukt sudd i små förpackningar:)

jag fick oxå: ett par jeans, 3-pack strumpor och ett halsband:)
min cup:

malin när vi bowla;)

JAG NÄR VI BOWLA, FUL"!

jag till höger och elsa till vänster


Agnes när vi åt middag på scanis hotel, vi hittade en bil på golvet;)

sorry för sne bild, men det är skit mykt snö!


min och Agnes mer på tåget till Falun
det blir fler bilder senare men nu hinner jag inte mer, PUSS//Cornelia

KLAR!

nu är jag klar med provet och fick en halvtimmes rast:)
men det va skit svårt! han hade hittat på egna frågor som inte ens vi skulle öva på?
aja nu så sitter jag i media och ska försöka lägga in bilder från helgen, kommer i nästa inlägg isåfall. PUSS//Cornelia

GODMORGON

Nu ska jag ha NO prov på morronen hoppas att det går bra!
Jag måste typ gå nu men jag lovar att jag kommer att lägga ut massa bilder ikväll eller i eftermiddag!
Nu måste jag gå och sminka mej och borsta tänderna och packa min väska.
juste glad alla hjärtans dag! (i efterskott;)
när jag kom hem igår så hade mamma, pappa och Saga fixat jätte mysigt med kladdkaka och gräde och hallon och toast och så fick jag massa paket:) jag älskar alla hjärtans dag, fast förlåt för att jag inte har smsat eller ngt till alla er, mina kompisar;) men jag har ju varit på cup typ hela den dagen:( men aja nu7 måste jag rusa till skolan. PUSS//Cornelia

HEMMA!

Jga kom hem från min cup igår typ kl halv 9 och det gick inte så jätte bra, vi kom 7a. Fast om man tänker efter så är det ju ganska bra eftersom att vi körde med en skadad målvakt, fast Agnes räddade oss och så kör vi ju mot 96 och inom fotbollen så händer det väldigt mycket på bara ett år;) Tack Matilda för att du har bloggat lite:)
Jag ligger ju efter med allt och så kollade jag på allas bloggar och gud va mycket man missar på bara en helg!
Saga jag började ju fan att gråta när jag läste om vad som hade hänt dej! stackars stackars dej! Men tur att Mika finns. Jag lider med dig Saga och krya på dej. Love you! <3

jag älskar dej saga! <3

KÖPT SKIDGREJER :D

pappa jag och hanna har vart och hköpt skidgrejer. men såklart glömde pappa pengar så dom la undan våra grejer. han ska hämta allt imorrn :) nu är iaf marre här :D hah ajag fick en alla ♥-dag present. ett rosa tuggummmi med en smiley på :) haha vi ska laga hjärtformade pizzor :) haha okeej det kmr inte gå men who cares ? :) okeej jag gör men jaja ;)

såhär kmr jag se ut ;)

PUSS /M

FARSAN 21.15

pappa och jag ska kolla på farsan kl 21.15 ( jaa, som rubriken säger ) men innan det ska vi typ på ngn resturang och äta lite god mat :) ♥ jag ville se på valentine's day men alla säger att den är jätte dålig :( imorrn ska pappa och jag köpa massa skidgrejer lr typ skidor, täckbyxor, hjälm och skidglasögon. allt mitt har blivit för smått :( och sen eftersom det är alla hjärtans dag så ska min dejt komma hit :D haha, MARLENE AHLM !  woohooo ! :) vi ska kolla på film och ha lite mysigt :) det blir kanske ett inlägg när jag kommer hem.

 

PUSS !♥

CORNELIA PÅ CUPCUP, HAHAH ;)

hoppas att det går bra för cornelia :D men hennes lag vinner ju typ alltid så jag tror att dom iaf kmr på en bra plats ? igår så va jag med marlene vi gjorde lite roliga videos :) imorrn, on valentine's day haha så är min dejjt marlene :D haha vi kmr att få en sån romantisk kväll ;) aja videosarna:


hahah, marre :)

och så min :)

PUSS /M


LUNCH RAST:)

Nu har vi lunchrast och sitter på cafeet med Matilda och vi ja lyssnar på musik:)
När vi skulle sätta på så va det skithögt, haha!
Idag så ska ju jag åka till en fotbollscup så jag kommer intne kunna blogga:(
Men snälla Matilda kommer att gästblogga på min, om hon hinner:) tack
Idag så kom jag tytp en halvtimme senare till skolan för jag va och kollade på min mammas mage, asså jag ska ju få ett syskon så då va hela min familj och gjorde ultaljud och hon sa att det nog va en tjej! hoppas det, för jag vill ju inte ha en lite kille;) Igår så packade jag klart allt tror jag? så idag så måste jag bara gå hem efter skolan och åka till centralen och sen så ska vi pka tåg därifrån. Nu så ska jag...

min gästbloggare dom kommande dagarna:) love u!
PUSS//Cornelia

NU ÄR GLEE SLUT:(

Nu är Glee slut så jag tänkte klämma in bilderna som jag inte hann lägga upp innan det börja:

det va jag jag fick göra på idrotten, jag va inte me:8

vadå? jag hade tråkigt;) på idrotten

sötnowsar!

glada kompisar:)

Matilda, älskling

jag älskar er!
GODNATT//Cornelia

GLEE <3

Nu så börjar glee så jag ska gå och kolla på det och äta glass och kakor, mums:)
imorgon så kommer ju jag åka på cup så då kommer jag inte att kunna blogga i helje troro jag :(
här kommer lite bildedr från min kamera från dagen:

ett coolt gls som ser ut som en plastmugg som är skrynklig men den är hård;)

ego bild:)

sagas satte en lapp på sitt skåo

BILDER:

här kommerl ite bilder från matildas blogg:



jag och nora hoppar:)


jag och nora försöker hoppa;)


jag, hehe


love you! <3

kärlek! kolla mej, haha;)


jag bara jag:)

saga, haha <3
Matildas stirr blickstest, haha:





Japp, alla snyggaste tjejerna i min klass ;) <3
PUSS//Cornelia


HEMMA

Nu är jag hemme efter en lång dag på skolan;)
efter skolan gick jag och typ alla till mellis och sen så skulle jag, Matilda, Marre och Saga göra ngt men alla va ändå tvungna att vara hem typ vid 6 eller innan så vi gick hem till oss själva. jag och saga gjorde sellis en liten bit och ja Saga stannade typ hela tiden, haha:) Jag ska ha träning idag kl.6 och det käns fakstigt lit bättre  i mitt ben fast bara ibland. Nu så har jag tagit lite mellis och jag skulle värma en bulle i mikron och tänkkte inte på att den hade varit inne ett tag så när jag tog ut den så kom det massa rök och så luktade det bränt, men den såg inte bränd ut. Fast sen så vände jag på bullen och den va helt svart unde, hehe. Så den fick jag slänga. Sen skulle jag försöka att rota en fiskpinne, för det gör en tjej på "guds tre flickor" men det gick inte heller nå bra så den hamnade i papperskorgen den me;) men jag gjorde en rost-macka med salami på och så tog jag en mini-yoghurt:) Nanna va sjuk idag:( krya på dig! <3 aja det va nog allt?


försökte att göra en designe som jag bara skulle ha sålänge, men det gick inte jag vet inte hur man lägger in den, hehe;) PUSS//Cornelia


SKOLDEMOKRATI

Åh, vad det är tråkigt att jobba om skoldemokrati! jag har tröttnat nu lixom. nu så sitter jag och har  det, boooring!
idag så ska jag ha rtränig eller så vet inte, tråkigt inlägg. Här kommer min och Matildas och framsida som jag har gjort:

fina va ? ;) PUSS//Cornelia

FÖRLÅT ALLA!

Jag är dum i huvudet och jag fattar inte vrf som ni äns vill vara mina kompisar?
jag älskar iallafall alla:

sista inlägget för idag för jag ska kolla på andra avenyn sen. PUSS//Cornelia

MARRE HAR GÅTT

Marre gick för ett tag sen och jag har bara suttit framför datan. Här är några gulliga petville bilder, haha;)
nu så chattar jag med Agnes och Saga på facebook. PUSS//Cornelia










BILDER ;)

Här kommer lite webcam bilder på mig och Marre:

hahahaha:)

snyggast i världen;)

haha, marre !

MARLENE IS HERE :)

I skolan så va det tråkigt och jag har´ont i benet:( Nanna gick hem tidigare, fast inte så mycket. För hon va jätte hes och sjuk;( Mika, Mathilda, Matilda, Nora, Saga,  Marre, Felicia och jag va på mellis men Felicia skulle hem, sen så satt Saga, MAtilda och NOra och typ viskade och gjorde skester till varann och sen så sa dom bara att dom skulle gå och sprang iväg.Mika och Mathilda skulle typ planera deras... Så helt plötsligt va det jag och Marre kvar. Men Marre är ju iallafall snäll och ville vara med mig, tack Marre <3 Så vi gick hem till mig och spelade BUZZ och nu så sitter Marre och spelar en skit lång låt på DJ-hero;) Men nu ska hon få blogga.

haha, snyggaste;)
PUSS//Cornelia

GODMORGON;)

Nu har jag precis vaknat nu sitter jag i skolan och har haft svenska läsning och nu har jag A-pass. JAg ska typ jobba med So (demokrati) nu, kul. Det är en grej somk jag hatar, det nya facebook!  det är ju inte direkt snyggare eller bättre på ngt sätt än det gamla så vrf byta? jag har iallafall fåtyt reda på när  desperate housewives börjar, den 1 mars. Tack Saga:)

PUSS//Cornelia

Tråkigt!

Nu har jag tråkigt och är hemma hos min mormor och mamma och alla andra sitter och pratar skit utom jag och saga som sitter i hallen och har tråkigt. Jag ska försöka att skriva ganska långt, det tar ett tag att skriva på mammas jobbiga iPhone ;) aja jag gick hit efter min träning så jag sitter fortfarAande i fotbollskläder, äckligt! Jag kanske hinner dusha när jag kommer hem. Det gick inte så bra för mig på träningen för jag kunde inte springa, tack benet! Nu så ska jag övertala mamma och pappa om att vi ska gå snart. Jag är skit trött oxå, jag har blivit det på sista tiden. Vet inte vrf men det är ganska jobbigt. Imorgon så har jag absolut inga planer på vad jag ska göra, men det får väl bli en överraskning imorgon, haha:) juste imorgon så har idrot och så är det glee:) men är det någon som vet när desperate houswives börjar? Jag längtar iallafall efter det! Jag fick ju säsong ett och två i julklapp men jag är inte ens klar med säsong ett. Ok nu så kanske jag bara skriver men jag ska sluta för nu vill jag hem! -Mamma jag går nu, hej då allihopa PUSS//Cornelia

På middag

Det bli ingen bloggning ikväll för jag är hos min mormor på middag.

ONT!

Assså det är jätte jobbigt att ha ont, Mika ba på skolan: gud corre du haltar ju. Så ni förstår lixom att det inte bara är jag som överdriver, men det känns lite bättre nu för jag har töjt ut lite, eller vad man säger?
Aja jag ska gå på träningen för det är den sista innan min kupp i helgen så det är ju bra. Men jag får säga att jag har ont, jag trror att jag har sträckt mig på matchen som va i söndags?
Nu ska jag byta om och ta nått att äta.

gullig:) juste det är ju alla hjärtansdag på söndag, men då är jag på kupp så min familj ska fira det på måndag;)
PUSS//Cornelia

RAST

Nu har jag rast och jag har skit ont i mitt ben! det är skit jobbigt!
efter skolan ska jag ha träning, hoppas att jag kan gå. har inget att skriva så PUSS//Cornelia

bild brist, hehe. en bild från när jag forskade om han;)

GODMORGON

Nu har vi vaknat eller för ett tag sen. Nu ska vi äta frkost och sen måste vi åks tunnelbaba till skolan.

bild från när vi dygna:)
PUSS//cornelia

NU GÅR VI OCH LÄGGER OSS

Nu så går vi och lägger oss eller Nanna sover typ redan, men hon är ju van vid thailändsk tid så det är inte så konstigt.
Men nu ska jag gå och lägga mig och vi kollar lite på TV, idag så har jag bloggat typ 10 inlägg och lagt upp många billder:) bra va?  jag sa ju att jag skulle förbättra mig;)

Nannas sovtröja som jag får låna:)

haha, gammal bild som jag hittade på Nannas data:)
GODNATT//Cornelia

SOVER HOS NANNA :)

OMG, jag kom på att vi typ har 15 spanska glosor till imorgon! men jag kan dom flesta, eller inte?
Nu har jag precis ätit äppelkaka med vaniljvisp;) mums. Jag ska sova hos Nanna, jippi! <3
Det va läge sen! men det va ju synd att vi inte har sovmorgon imorgon:( men man kan ju inte få allt i världen.

mIn äppelkaka, mums;)'

Nannas äppelkaka och vaniljvisp och äppelkaka, haha, På bildn har hon till och med ätit av den!
PUSs//Cornelia

FAMILJEN ANNORLUNDA

Nu ska jag kolla på familjen annorlunda, det är Nannas favvo program, haha ;)

GRATTIS NELLY 7ÅR

Grattis lillasyster! Love you.
gullunge:)
haha, omg Nelly;)

HEMMA HOS NANNA

jag kom hit typ kl. 6 och sen dess har vi ätit och spelat ds och sjungit för Nelly. nu så har Nelly och Susanne bakat äppelkaka tror jag så det ska vi nog äta om ett tag:) mums. jag ska ringa mamma och fråga om jag ska sova här eller om jag ska åka tunnelbana hem? Jag sitter och bloggar från Nellys data som hon fick idag, den e skit lyxig!
den är jätte stor och har en fjärkontroll till så man kan kolla på film och sånt:)
haha jag och Nelly <3

MARRE, MATILDA OCH NANNA

Nu är jag hemma och MArre, MAtilda och NAnna är här och dom kör buzz, ett tv spel. nu ska jag nog gå och vara med:) typ kl halv 6 så ska jag och nanna hem till henne för jag ska äta middag där för Nelly fyller år idag:)
NAnna lilla syster asså.nu sitter jag och chattar med Agnes och Vilma på facebook <3, men nu ska jag gå och spela.

BILDER


en nalle som vi hittade på vårat bord när jag och SAga hadse NO:)


haha, var är du min murt? right here, guldfisk. föralltid <3

uch, uch , uch! asså den där äckliga burken:)

om du ville ha den saga?


min tavla so,mm jag har gjort på träslöjden idag;)

go Saga

I love you Saga <3
PUSS//cornelia

 


LUNCH RAST

Nu har jag lunch rast i 10 min till och Mika, Nora, Mathilda,  Saga och Nanna är också här:)
efter rasten så ska jag ha lååång NO! jag hatar ju det som ni säker redan borde veta vid det här laget, haha;)
aja vi hade inte NO prov idag:) skönt. efter skolan så ska jag kanske åka hem till Nanna om det gårr, hoppas det:)
ingen bild :( PUSS//Cornelia

SOVMORGON!



Tjocktröja: Monki
Linne: ginatricot
Tights: Monki


GODMORGON


gammal bild ;)


BLÅSNINGEN

Blåsningen
Bild från ppausa.blogg.se
Nu ska jag kolla på blåsningen :) har övat lite på min no läxa nu så jag tror att det kommer gå bra;) det här blir nog det sista inlägget för idag så GODNATT//Cornelia


HEMMA FRÅN BION

Kom nyss hem från det regnar köttbullar som jag såg i 3D med pappa och Nanna:)'
det gick bra på matchen idag, vi van med 3-1 och det är ju 96 också så det va bra, men jag va inte så jätte bra hela tiden:( Min kompis Vilma ska sluta för hon ska flytta till Gotland i typ 2 år så det här va hennes sista match ;(
kommer sakna dej Vilma <3 aja efter matchen så skyndade vi oss hem och jag hoppade in i dushen och tvättade håret, köädde på mig och allt. D¨å ringer pappa och säger att han sitter fast med bilen i typ en snöhög?
men han kom loss och vi hann till bion i tid, pju :) filmen va bra och det är så coolt i 3D, här kommer lite info:

Molnigt med risk för köttbullar

Flint drömmer om att bli vetenskapsman och uppfinner allt från gående TV-apparater till hårväxtmedel och råttfåglar - till hans pappas stora förtret. En dag uppfinner Flint en maskin som kan producera mat av ingenting, bara genom en knapptryckning kan han få en utsökt hamburgare i sin hand.
Men som vanligt för Flint är det något som går fel och maskiner flyger iväg genom staden och förstör allt i sin väg tills den försvinner upp bland molnen. Invånarna i staden är rasande på Flint – tills den dagen det börjar regna mat från himlen!
_____________________________________________________________________________________________
Ja, det va lite fakta om ni nu ville veta, det va nog ingen som läste det.
nu e jag hemma och ska äta pizza rester, mums? imorgon har jag typ NO-prov, fast Nanna sa att det typ va flyttat en vecka men jag tror inte det :( efter skolan ska jag ju vara med Nanna och Marre, fast marre kunde bara till typ halv 6 :( men jag och Nanna hittar nog på ngt kul:)
nu måste jag äta, PUSS//Cornelia

FÖRLÅT

förlåt för dålig bloggnig i  helgen, jag ska förbättra mig.  hoppas jag :P
idag så gick jag upp rekord tidigt! jag gick upp kl 20 i 10, men jag  trodde typ att den va 11 för jag hade lixom legat vaken i sängen rätt länge. Nog med det, idag så ska jag ha match utomhus , gissa om jag kommer frysa! Det va jätte länge sen som jag körde på stor plan, men jag hoppas att det går bra ;)
sen så ska jag och Nanna och kanske min pappa och Saga gå på det regnatr köttbullar i 3D :D
Det ska bli kul. Här kommer lite bilder från igår när vi kollade på melodofestivalen :)
Mms, godis och kex med ost, vindruvor och gulpaprika.

fanta world och vindruvs-hallvor :)

mitt underbara godis

mitt lilla kex, haha :)

min hemmabakade pizza :)
PUSS//Cornelia


PIZZA DAX

Nu ska jag baka pizza, hoppas  att dom inte blir så tjocka :P

mums
för tjock. PUSS//Cornelia

FANTA

Nu sitter jag i min soffa och dricker fanta world ty?
jag kom hem från min träning typ kl halv 4 idag.. sen satt jag och läste tidningar;)
sen gick jag och mamma och köpte mat, vi ska göra egen pizza. mums. och så köpte vi godis (såklart!)
imorgon ska jag ha match och kanske göra ngt med Nanna. inget mer att skriva om. sorry för att jag typ inte bloggar och när jag bloggar så blir det bara korta inlägg, men men...


min snygga alvin och gänget 2 mugg ;)
PUSS//Cornelia


GODMORGON

jag vaknade typ kl 10 idag, rekord!
aja, idag ska jag ha tränig kl kvart i 2 och sen så ska jag ringa nanna:)
på måndag ska nog jag, marre, nanna och felicia göra ngt kul, det blir kul:)
nu sitter jag inne på facebook. matilda om du ser det här så snälla bli inte så himla upprörd av allt man säger till dig, snälla! om du är så himla sur på mig så skit i mig bara. det kan väl inte vara så svårt?
PUSS//


BILDER




HEMMA MED FELICIA OCH NANNA :)

Nu sitter jag hemma hos mig och Nanna och Felicia är här. Vi har kollat på våran film som vi gjorde i femman, Felicia hade inte sett den. I skolan så va det ganska OK men på rasten så hände det lite saker, haha. På A-passet så stack bara Matilda utan att säga ngt så jag satt med Nanna och Marlene och ritade:) <3
Jag och Nanna ska ju ha dans sen men det är ju ett tag kvar. Nu ´kollar vi på Andra Avenyn. PUSS//Cornelia

STICKER TILL SKOLAN NU

Godmorgon:) Nu ska jag snart gå till skolan. Efter skolan så ska jag och Nanna nog gå hem till mig eller någon annan kanske innan dansen som börjar kl halv 6. Dagens outfit:

tröja: weekday
linne: gina tricot
jeans: H&M

Väskan jag fick igår av Ellen:)
PUSS//Cornelia


HEMMA

efter att jag hade varit hemma hos matilda och gjort  en film, som blev rätt så bra så gick jag till Ellen, Liva och Sam (mammas kompis och gudbarn). Jg gick från Matilda typ kl. kvart över 6 och när jag va hemma hos Liva så byggde vu med lego, haha. Va ute på gården "lite"  åt mat och när vi skulle gå hem, asså jag och mamma så fick jag en jätte fin väska av dom bara för att jag sa att den va fin och så snvända dom inte den! Tack:)
Jag hade med mig min kamera så här kommer lite bilder:


Mitt och Liva 3-vånigs lego hus ;)

Liva 8år och Sam 1år.

Mina och Livas uggs:)

Livas rum

Livas klistermärks-dörr, haha;)

outfit:
jeans: H&m
linne: åhlens
tjocktröja: monki

PUSS//Cornelia


HEMMA HOS MATILDA

nu är jag hemma hos matilda och jag, marre. mathilda och matilda gör en "läskig" film ;)
nu måste jag gå, hehe.

 PUSS//Cornelia

SKOLAN

Förlåt för att jag inte skrev igår men vårat internet hade pajat :(
vi kunde inte ringa på våran hemtelefon eller kolla på tv heller :(
Nanna va hemma hos mig igår och vi kollade på eva&adam:) hon gick ganska tidigt för hon var jätte  trött och så skulle ju hon åka tunnelbana. idag så har det varit ganska segt på skoolan och nu har vi typ so, eller vi har inte direkt börjat än;) efter den här lektionenså har jag en till och sen så slutar jag. det ända jag vet att jag ska göra efter skolan är att kolla på glee och andra avenyn:) nu ska jag "jobba". PUSS//Cornelia.

LUNCH RAST, ett litet tag till :)

nu har jag lunch rast och sitter på cafet md mika och nanna <3 vi har spelat kort:)
vi har 3 lektioner till idag och efter skolan ska jag typ göra ngt med nanna eller så . PUSS//Cornelia

BILDER

Det känns som om jag inte har lagt upp så många bilder på sista tiden så här kommer massa bilder från min kamera:
GAMLA BILDER:

Det va sååå kul tjejer<3

Yey!

Snygga Nora<3

Saga<3min NY apa. haha

Spanien med laget, saknar!

Sköönt!

mums!En stor banana split som jag och Agbes delade på (i spanien)
Loe you<3
NYA BILDER:
det här fick jag av Nanna idag:

en jätte fin tröja, feel good;)

Ett block med doraemon på:)

doftljus, nåra är Sagas (min lillasysters)

En tyg väska med doraemon på:)

3 pennor och två snäckor:)
tack Nanna!

outefit och en smutsig spegel, haha

snygg, haha;)

Coolt va, visst hoppar jag högt?

Jag innan träningen.
Nu pallar jag inte lägga upp fler bilder så PUSS och GODNATT//Cornelia

 


HOME AT MY OWN PLACE, haha

rubriken säger allt, nej. Aja på rasten så åkte jag hem till Nanna! det va jätte kul men jag fick väldigt stressigt, men som tur va så hade vi typ håltimme eller nåt efter lunch så jag kom inte försent:)
jag fick saker av henne man jag kan inte läågga upp bilder nu för jag har våran skit sega macdata som jag typ ionte ens vet hur den funkar, hehe. PAppa har typ min pc-data på jobbet för han skull fixa ngt?
jag ska ha träningkl halv 6 men jag ska säga att jag ska ta det lugnt för det är ute och jag är fortfarande förkyld och nu har jag ont i halsen oxå:(
Men jag skriver ikväll och lägger upp bilder:) nu ska jag ta lite mellis och kolla på tv, tror jag.

 


PUSS//Cornelia

SO, suck !

Nu har jag So. Men våran lärare är sjuk så va har våran gamla so lärare, Martin. Han är bra:)
Nu sitter jag i media med Axel och Mika (dom är i samma grupp).
jag är med Matilda o´c men hon e typ sjuk eller jag vet inte men hon är inte i skolan och svarar inte på sms eller när vi ringer:(  Aja nanna smsa mig kl halv 9. Då va jag hemma ! vi börjar lixom kl halv 9 !
Aja det stog: Säg inte till någon men ring mig när du kan ! Love you <3
Så jag ringde henne och hon är i sverige ! eller hon är ju hemma i sitt hus i Stureby. Jag ska äta skit fort på lunchen och typ åka till henne! Eller jag måste ju fråga henne först såklart. Men det blir nog sressigt men jag måste träffa dej Nanna! Jag har längtat så jävla mycket efter dej ! Men jag är så himla ledsen flör vi är ju inte i samma grupp:(
Men vi får vara med varann på varge rast och på Spanskan:) Nu så sitter jag och försöker smyg spela petville, haha. nej jag skoja, eller ? Nu ska jag jobba om skoldemokrati, kul. Nooot !

PUSS//Cornelia


NANNA ÄR I SVERIGE !

Japp nu är nanna i sverige så jag vill träffa henne!
men jag har träning idag men imorgon så ska vi två göra ngt tilllsammans:)
nu har jag lektion PUSS//Cornelia

Pannkakor :)

Varning för kort inlägg! Just nu så sitter min lillasyster till datanörd vid datan så jag får ta mammas iPhone :( då kan jag inte lägga in bilder och så går det ganska långsamt att skriva ! Aja nu har jag precis kommit hem från min träning, jag söög! Nu ska jag äta mikromat och pannkakor, bra blandning, hehe;) PUSS//Cornelia

STICKER TILL TRÄNINGEN SNART :D

hej, det är Agnes som skrivar alltså agnes i corrans fotbollslag :)
Vi ska snart till träningen, jobbigt.
Freja har precis kommit hit och vi ska snart åka, ha det bra ;D<3

en gammal bild, men jag kände för att ladda upp en och jag palla inte och välja en ny ;)
det är fortfarande Agnes som skrver, hehe<3

RSS 2.0