ANDRA AVENYN

Nu så ska jag gå och kolla på andra avenyn. sista inlägget . PUSS//C

SAKER JAG VILL HA


vill ha! mäst klockan och glassen :)

en nagelblåsare :)

star-skärp :)

linne :)

VILL HA!

Åh gud va sugen jag blev på risifrutti nu!

bussresan till romme ;)

KOMMER SAKNA DEJ

efter skolan så åkte Nanna hem och sen så åkte hon till skåne, så jag tror att hon sitter i sin bil nu?
jag kommer iallafall att sakna dej bästevän :( men vi ses ju om en vecka? haha, kommer ihåg alla ggr som jag har varit på ditt land som när ja va där på din födelsedag och när vi har varit hos din farmor och farfar och badat i gyllebo (stavnig?) haha, det är riktiga sommrminnen :)

haha, det har frostat vid munnen ;) Nanna i romme :) ♥


HOS MIKA

Efter skolan så gick jag och några till hem till Mika och spelade ett new moon spel och sen så åt vi lite chips och kollade på nån new moon sak och sen så gjorde vi lite andra saker :) jag kom hem typ kl. kvart i 7 och då åt jag mat, köttfärsås och spaggethi. Nu så chattar jag med Agnes och Marlene på facebook :)

bildbrist... men visst e bilden snygg?

DET E SÅ JÄVLASKÖNT!

Asså jag jommer att dö av lycka! det e så skönt ute, varmt fast svalt. när jag hade tränig nyss så tyckte jag att det va skitvarmt och körde i bara mina byxor och underställströja:) vissa körde med bara chorts!

jag trodde att vi skulle ha fys, men planen va ledig så vi körde fotboll. vi va bara 8st, det va skönt. vi körde typ bara passnigsövningar och långbollar och idioten. det va skit skönt att träna idag, åh va jag e lycklig nu ;)
men det kändes lite kom´nstigt när man va så här varm och allt kändes bra, så ser man massa snöhögar ligga runt om planen, det känns som om snön är som sten och att den aldrig kommr att försvinna?
aja, imorgon så ska jag ha en tunn jacka eller bara en tjocktröja kanske. nu så ska jag hoååa in i ducshen och sen så ska vi gå och köpa glass :) PUSS//Cornelia


GÖR DET NU!

1. Gå och hämta dagens Dn, sportdelen NU!
2. Slå upp sidan 3.
3. LÄS!

SOMMAR/VÅR!

Nu så börjardet äntligen bli vår! skööönt, typ all snö e borta på min gård och på alla andra ställen :) jag hade inte ens min jacka på mig idag, så varmt är det :) i am happy, happy, happy :)

saknar


HEMMA NU

Nu så e jag hemma... aja skolan va väl helt OK, och vi fick tillbaka våra matteprov idag och jag fick *trumvirvel* alla rätt! haha, pinsamt. Jag va typ den enda. Men det här är fakstisgt sant: jag chansade helt och hållet på vissa. Så det betyder att jag har tur :) jag ska ha träning idag kl. 17.15, ska gå med Freja 5 i så det e typ en timme kvar.

slumpad bild. MUMS!

KOM HEM FRÅN TRÄNINGEN NU

När jag kom hem från Saga så åt jag mat och sen så trodde jag att min träning började 19.45, men sen så började den 19.15 så då fick jag skit brottom och kom försent, men dom hade inte börjat. Kom nyss hem från in träning som va ganska kul :) men när vi skulle jogga ner så "råkade" jag fälla Agnes :/ förlåt...
Nu så vill jag kolla på svenska hollywoodfruar har typ missat hela ändå. Ska öva på spanskan nu. 1-100, suck!

slumpad bild.

CHOKLADKAKA.

Nu så ska vi äta chokladkaka :) ? MUMS :P

HEMMA HOS SAGA ÄLSKLING'

Nu e jag hemma hos saga och vi kollar på dom alternativa sluten på skräckfilmerna som vi såg i fredags :) dom va mycket sämre! men när vi precis hade satt på esther filmen så ringer det på dörren och vi e helt säkra på att det e Love, sagas storebror.men när saga går och öppnar så e det ingen där! vi blir skiträdda och ringer till love och frågar om det va han och det va det inte, då ringer vi till sagas mamma och frågar vad vi sa göra. då ringer det på igen och då så går saga och öppnar efter ett tag och då e det Ida, Hanna och stella N som hade ringt på . så då blir vi sura och sen så går dom och jag smäller igen dörren. dumma dom! aja nu så kollar jag och saga på disney channel :) ska ha träning idag typ 7.
me just nu

TACK MATILDA!

Gud jag kollade på Matilda blogg och såg att det va sommartid idag, så då trodde jag att kl. va typ en timme mer, men det visade sig att datan ställde om av sig själv, pju :)

äntligen så kommer sommarn! ...

IDAG:

idag så har jag tråkigt! Jag har inget att göra, skulle åkt til landet men sen så skulle inte Saga eller Nanna följa med så så ville inte jag. så nu sitter jag här och har tråkigt!
bilder från Nannas blogg :

tacos...

haha, det ser ut som att Felicias ben är mina ;)


MORÖTTER

Morötter e gott :)


SKITTRÖTT!

idag så gick jag hem till mej från Saga typ halv 12 och sen så åkte jag och hade en tränigsmatch kl. 1-4, asså i 3 timmar! jissa om ja e trött? sov ju bara 5 timmar hemma hos Saga inatt, men jag ska inte klaga för det va det värt säger jag bara :) sen så kom pappa och hämtade mi goch så har vi åkt till globen, skrapan och sns och kollat defter skor till mej men vi hattade inga :( eller vi hitta ngra, men dom fanns ju såklatr inte i min storlek :/ nu så sitter jag och äter päron och stinker piss! jag har inte duschat efter min match ell
er efter igår! jag e äcklig...


slumpad bild...


KVÄLLEN:

Här kommer lite bilder från Sagas blogg. ör min kamera är typ sönder så jag kunde inte ta med den :(

festfixarna:)

taco-tajm :)

film-tajm :)

al of the girls :)

mums, dom hade köpt jätte mycket gott godis! :)

haha, snyggt <3

drogad (?) ;)

FRUKOST

Nu så ska vi gå och äta varma mina bagetter till frukost, mums :P igår så somnade vi sent och kollade lite pä new moon. jag ska ha match idag kl. 1 så jag kommer nog att vara trött. det har varit kul :) nu så ska jag gå och äta frukost:)
uch, skräckisarna...

CHIPS

nu så sitter jag, saga, nanna, nora, matilda och mathilda och äter chips :)
Vi har ätit tacos och kollat på´film, först såg vien skräckfilm, Orphan, den va läskig! fast bra :) sen kollade vi på en komedi som hette zombieland och se kollade vi på en skräckfilm till, the uninvated, den va bra. för den va inte så läskig ;) dom har fixat med massa madrasser och sånt så alla kan sova p ågolvet :) skriver mer imorgon. PUSS/Cornelia


NÄSTA: SKOLAN

Nu så ska jag bara fixa iordning mig och sticka iväg till skolan, suck. Men idag så  börjar vi kl. 09.00 och slutar ändå kl. 14.00, så de e inte så jätte långa dag :/ idag så ska vi typ ha engelska "test" eller vad hon kallar det, men det är nog ganska lätt. Juste jag och Matilda ska gå på överråd tsm idag, vi får väl se hur det går...
Haha, jag har typ blivit besatt av mina mobilspel: Doodle Jump, More nuts into Football, Rollercoaster Ruch, Racing Fever, Quadrapop och JC Does Texas :)

slumpad bild på mina 5kr godsesdjur från IKEA ;)

STÄNGER AV DATAN NU

Nu så ska jag gå och läsa i lite tidningar och bara chilla loss ;) GODNATT//Cornelia
¨
haha... ;) ?

LÄNGTAR TILL IMORGON!

Imorgon så ska jag på tjejmiddag hos Saga och Nora, eller det e hemma hos Saga men dom har det tsm :)
Man ska sova över, mysigt ;) aja, det känns som om det va skit länge sn som bara vi va me varan. Det ska iallafall bli kul, juste vi ska kolla på skräckfilm, tror jag.. Hahah jag och Matilda kommer att bli rädda ;)

haha, bil från Sagas blogg. Sixten värkar inte gilla dej nora ;) (tungan)

VÅFFELDAGEN :)

Yey, idag så e det våffeldagen. Så då så har jag ju såklart ätit våfflor hemma med sylt & grädde på :)
Åh, dumma jag hade tagit massa bilder på mina våfflor men nu så funkar det inte att ladda upp dom :(


yummy


BILDER:

Här kommer lite bilder från min mobil som jag tog idag på skolan :)

safari dricka = min lunch


Matilda på gympan, haha ;)

oj, haha. Skulle ta en bild på Matilda men så kom Vincent. Kolla hans ben ;)

yey, snyggaste :)

lyckat... ;)

MIN BLOGG SUGER JUST NU :(

Jag vet att min blogg suger just nu så FÖRLÅT!



idag så vaknade jag inte riktigt på rätt sida och har varit skit trött och lite ledsen hela dan :/ aja, efter skolaen så gick jag hem och sen så gick jag oväg till min träning, då fick jag "äntligen" ett kort från när jag va i spanien med agnes, haha ;) Nu så chattar jagh lite med saga på facebook :)


haha, när vi träffa Zllatan ;)


ANDRA AVENYN

Nu så ska jag gå och kolla på andra avenyn. Sista inlägget för idag så . GODNATT//C

snyggaste paint bilden ever ;)

KVÄLLSFIKA

Nu så ska jag gå och ta lite kvällsfika och Nanna ska nog gå snart? Jag vet inte ens vad hon gör O.o Aja, nu så e jag skitsugen på att gå ut! och mjölk och flingor.

mmm...


FIXAD.WEBBLOGG.SE

idag så körde vi gamla hedliga gungleken på lunchrasten och så gungade vi i stora gungan poå 6års, men det va så himla varmt! Saga va såklart framme med sim kamera :)

me and my two friends ♥

gruppbild ;)

haha, gulliga Nora ♥


NANNA♥CORNELIA,FÖRALLTID ! :D

idag så har jag och Nanna haft jätte kul :) vi har lekt popstars och dansare och ätit middag och varit lite galna, haha :) vi gjorde en dokumentär och ett tgvprogram men det funkar inte att spela upp i min data :( nu så sitter Nanna och spelar supermario på Sagas DS, hon har letat efter det typ hela dan, haha :) Hon ska typ gå hem runt kl. 21.00 :D Asså jag vill lixom inte va ett tugg taskig eller tävla eller skryta eler ngt, men asså gud va kul vi har tsm Nanna! Vi skrattar alltid och hittar alltid på ngt och även om vi inte gör det, om vi typ bara kollar på Tv så börjar vi alltid att skratta åt ngt. JAG ÄLSKAR DEJ BÄSTEVÄN, MED HELA MITT HJÄRTA ♥

haha, snyggaste ♥

jag förstör hela bilden, förlåt ;(

haha, vi skulle låtsats som om vi hade jätte reåkigti filmen :0

with the middgsbord

the dinner, korvarna ser inte så goda ut :/

påskriset vi fixade, fint va ?

det va meningen att jag skulle filma, haha :O
PUSS//Cornelia


DESPERATE HOUSWIVES

Nu så har jag och Nanna suttit och kollat på desperate houswives, och Nanna hitade en grej i soffan, hahahahahaahahahahahahahahahahahah :) nej , men det va kul. nu har vi precis gjort mitt påskris, bilder kommer sen.  Nu så ska vi göra ngt kul (som alltid) :) nu ska jag inte slösa bort all min tid på att skriva. PUSS//C

haha, lyckat ;)

STICKER TILL SKOLAN NU

Nu så ska jag bara borsta tänderna och sen så sticker jag iväg till skolan. Hoppas att våra lärare e sjuka ;) Efter skolan så ska kjag vara med min bästevän Nanna. och på fredag så ska jag göra en jätte rolig sak som jag fick reda på igår :) skriver mer sen. PUSS//C

slumpad bild <3

DESPERATE HOUSWIVES


nu så börjar mitt favvo program :)

DUSCHAT

Nu så har jag precis kommit ut ur duschen och sitter med en turban och min hello kitty morronrock :) träningen idag va helt OK, men vissa saker va tråkiga :/ sen när jag kom hem så åt jag mat, paste och köttfärsås och sen så pratade jag med Nanna, haha ingen vill lägga på ;) juste jag gjorde lite pärlplattor innan jag duschade.

min pärlplatta :)

haha, Nanna äntligen så fick jag en gratis tandborste ;)

FRUKT ÄR OCKSÅ GODIS ;)

Nej inte direkt, men det e gott :) vi har typ inte haft frukt hemma på ett halv år :S kanske inte men det känns så .

ÄNTLIGEN HEMMA, SUCK.

Idag så va detr skit seeegt i skolan! alla våra lärare va typ sjuka, men vi fick såklatr inte sluta så vi hade egterarbeta typ hela dan och sen efter lunch så kollade vi på världens sämsta film, suck. Jag har skit ont i mitt huvud och håller på att somna.Men jag ska ha träning kvart över 5, kommer inte att orka! Imorgon så kommer Saga till skolan, yey. I have miss u hunnie:) imorgon så ska jag oxå vara med bästevän Nanna, de ska bli kul :) men jag vet inte om Saga skulle va me, aja det blir nog bra ;)

saknar dej

MIMMI♥MUSSE

Min vackra tröja :)
mimmi
mimmi♥musse Nanna♥Cornelia

GRADDE

nu så sitter jag, nanna, matilda, mathilda, nora och matilda i gradde och chillar ;)
vi mac datorer och jag älskar dom! :)

TACK MATHILDA

Träslöjd äger! suger just nu°

gick inte att rotera, snyggaste, NAAAAT!

yey, work it.


FÖRLÅT

Jag vet att det inte hjälper men ändå, jag vet inte vrf jag inte blogga igår ,men nu e det ändå försent. jag bloggar mykt idag istället :)

GAMLA BILDER


haha, hur ser jag ut?! en gammal bild från mitt land :)'

haha, en gamal bild från kanalplan. I am en äkta BAJARE! :)

fun :)

min vackra moster, gud va ung hon va!

saga goes cracy;)

haha, jaag tyckte att den va fin? ;)

Saga :)

me :)

yey

men haha vad gör jag ? ;)

wtf...?

haha, vi och hälsade på mammas kompis karin :)

när vi va i thailand så fanns det ett hotell som hette NANA, Nanna :)

me in thailaand:)

haha i thailand :)

puss :)

jag i thailand :)

kiss

pommes...

....

fin,eller hur? Saga :)

haha, snygg

syskonkärlek

hmm...-

haha, on teh betch

hjälp!

haha, pappa behöver du lite hjälp ? ;)

sweet :)

jag och min farmor :)

haha, på ett tempel :)

haha, när vi provade bröloppskläning :)

lillamelodifestivalen, kommer ni ohåg? sagaLW, sania, jag, nanna, Saga och Anna


nelly :)

julafton :)

när nanna och jag firade nyår tillsammans, asså det va så jävla kul! kommer ihåg att vi lekte doktor typ kl. 3 på natten, haha. asså det va värkligen kul!

gott nytt år ;)
gud va många det blev :) men nu så pallar jag inte ladda upp fler. PUSS//C

FÖRLÅT

asså förlåt men jag pallar inte blogga ngt idag, har ont i huvudet och sitter med våran gammla macdata. jag vet att jag inte har bloggat så mycket den här hekgen men jag har haft fullt upp ;) idag så gick jag iallafall upp kl. 07.40 GAHHASH! för vi hade träning kl. 9.00 och sen så hade vi lagfoto i sofia skolan kl. 11.00 och jag blev skit ful. sen så åkte jag och min familj till ikea och babyland och kollade på barnvagn till min lillasyster, asså hon som kommer i juli :P vi köpte jätte söta badleksaker, Nanna sånna som du hade när vi va små. Ankor med badringar :) lägger upp bilder sen. nu så sitter jag och kollar pöå TV och ja väntar på att maten sak bli klar. tråkigt onlägg, men, men.

haha, gud vilken gammal bild jag hittade! det va på julafton och vi hade köpt en shrek i 3D, kolla inte på mig (den konstiga tjejen med randig tröja) :P

haha, kolla på Saga :)'
p.s det där va i min h´gamla lägenhet

JÄVLA...

nu så e det tredje gången som jag skriver det här inlägget!
ikväll så har jag och Agnes ätit tacos, mums och gått och köpt godis och gjort lite TVprogram, dom blev skitbra ;) nu så sak jag sov apå en luftmadrass som typ e en meter hög, eller vi sak inte sova nu men sen ;)

haha, Agnes skull eha en kundvagn till lite godis

candy

tummen upp :)

gott !

downlook

yey !

dagens inköp.


VI VA UTE MED FREDDY

Freddy är agnes typ fatsers hund som hon va hundvakt till, men hon kom nyss och hämtade honom :( men här kommer lite bilder från när vi va ute och gick och sprang med honom, det va skitkul att springa ;)

haha, snyggaste ;)



visste e han söt (?) :)

BION:

Filmen, som hette draktränaren, haha :) man fick massa saker, som pringles och godis :) ja och agnes tog jätte mycket, det sak vi äta ikväll ? va helt OK, det va coolt med 3D, men man mådde lite illa. efter filmen så åkte vi hem till mig och hämtade mih väska och nu så e vi hemma hos Agnes, jag ska ju sova här :) nu sak vi gå ut med en hund som agnes är hundvakt till :)

Agnes utanför bion :)

inne på bion, coolt va ;)?

ja och AG på bion with 3D glasögon

ja me 2 av ..... pringles

yey, some more ;)

love you :)

HAPPY

kollade på PPAUSA.BLOGG.SE och hittade den här bilden från idag!
Fan det e ju lixom 15+ grader ute! det är skitmuycket snö som har försvunnit oxå, glad som en idiot. äntligen så börjar det att likna sommar:)

bildbevis från PPAUSA



ATT GÖRA IDAG:




haha, snygg va?


GOD MORGON

Asså jag e ju typ helt sjuk? jag vaknade kl. 08.30 idag! men jag gick inte upp då men ändå, nu så har jag bara suttit och kollat på disney channel och spelat Rollercoaster Rush på min mobil . Började att spela igår och glömde att stänga av så fortsatte idag :) har klarat hela spelet på en kväll! yey ;)

bildbrist, en lyckkaka jag fick av Nanna :)

HITTA NEMO

Nu  så sitter jag och kollar på hitta nemo på disney chanell :) eller nu så sak vi kolla på let´s dance, fast jag tycker att det är tråkigt. Nu så e min pizza klar oxå:)

haha, det här blir nog sista inlägget för idag, skriver imorgon :)

PIZZA

Nu så ska jag gå och baka pizza, mums :P

gammal bild

THE DANCE

det va kul på dansen idag :) eller det va lite svårt när man skull ekomkma på en egen dans, vi kom inte på ngt:/
Nu så sitter jag inne på facebook och chattar med Nora och Matilda och Saga :)


TANDLÄKAREN:

Förlåt föra  att jag inte har skrivit ngt idag, men har inte hunnit :/ skolan va väl helt OK, vi hade matte prov och jag tror att det gick bra för mig? sen så hade jag och Matilda matråd och sen så skulle vi rösta om knäckebröd, haha. Alla blev helt galna! Efter skolan så gick jag och Nanna hem till mig och mött emin mamma och så gick vi till tandläkaren, det tog typ 5min och jag hade inga hål eller ngt sånt :) Så då sa jag till mamma att vi sulle få fika så nu har vi köpt brownie på 7-eleven, mums :P Vi ska ha dans kl. halv 6 (som varje fredag)

min skåpnyckel, hade tråkigt på SOn;)

mitt mellis, den e så goood ! :)

Nanna som typ ..? på våran brownie ;)

mums :P



GÅR TILL SÄNGS


GLASS

När jag kom hem från träningen så åt jag middag, kyckling och pasta. mums (det va jag som valde).
Sen så åt jag massa chokladglass och sen så duschade jag och sen så pluggade jag lite inför mitt matteprov som  e imorgon.

min glass, asså jag har bara dåliga bilder för min kamera är på laddning och min mobilkamera är inte så bra :/


TRÄNINGEN:

Vi hade fys idag på träningen, det va jobbigt! Det betyder att vi först joggade i typ 10min i ett högt tempo och sen kutade 5varv, gansak långa :/ sen joggade vi tillbax och sen så körde vi massa spring övningar och sen så körde vi massa armhövningar, situps, upphopp och massa mer. Aja, jag säger bara en sak: Jag kommer att ha träningsvärk imorgon! Juste jag ska till tandläkaren imorgon. suck :(


haha :)


GRÖNAN!

Jippi, mamma har blivit bjuden till grönan så ho kommer att få 5 st:
åkband, 5-kampskupongshäfte, fika biljetter helt gratis ! :) Hon smsade migigår tror jag och då blev jag glad;)

dålig bild, men, men. På inbjudningen.


SNART TRÄNING

Jag ska ha träning snart och och nu så ska jag byta om och äta en macka:) Just precis nu så sitter jag och kollar på Hannah Montana, haha. Det är så dåligt när det är dubbat men jag bara slökollar.

uch, jag gillar inte hennes leende! Hon e så fejk, eller hu?!

UTELÅST

Efter skolan så gick jag till mellis och sen så gick jag sellis med nanna och jag gick gansakk fort för att jag skulle hinna vara hemma lite innan min träning, så jag åt inget mellis och så lixom. Men när jag plingar på dörren så öppnar ingen och då får jag damp och plinar som en galning och jag kan inte ringa för min mobil sak såklart vara urladdad. suck. Så jag stod där och visste inte va jag skulle göra. jag hade ju ändå lite brottom eftersom att jag ska ha träning kl. 17.15. så jag ringde på hos våra grannar men dom öppna inte så då gick jag ner till våra andra granar och då då öppnar en liten tjej och hon vågade typ inte låna ut telefonen och sa genom brevlåda, "min mamma kommer om 5min" men ja palla inte vänta. men till slut så kom min mamma och Saga. OK, ingen har nog läst men ändå...

love ya <3 (bildbrist)


IN SCHOOL

nu så sitter jag i skolan och har SO. tråkigt! vi har prerecis haft gympa och jag och Matilda ägde, haha ;) Nej men det va kul:) efter skolan så ska jag ha träning. Juste jag ska sova  hos Agnes på lördag, det e första gången så det sak bli jätt kul:)


NU SÅ BÖRJAR...


FÖRLÅT

Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket idag, men jag har inte haft ngn tid eller det har lixom inte blivit av :/

slumpade bild


MATTE

Nanna gick typ kl. 7 och innan det så körde vi galen panna, haha. Jag ägde ;) sen så åt vi mat och snackade om massa gamla goda minnen:) Men snart så måste jag gå och öva inför matte provet :[ inte så kul men ngt jag bara måste göra. Nu så sitter jag och chattar med Matilda on facebook:)

Love You Bästevän

NANNA ♥

Ok, pallar inte skriva om skolan. efter skolan så gick jag och ngra ner till mellis och sen så gick jag och Nanna och köpte tuggummi och jag hittade min favvo godisar :) på mellis så fick vi super mario låten, haha vi satt och sjöng den i slowmotioln (stavning?) och i snabb tempo:) sesn så gick vi hem till mig och skulle baka ngt, men sen så hade vi inte ngt ägg, jo vi hade ett men när jag skulle knläcka det så va de redan kokt, haha:) men då så gick vi ner till en granne och fråga och så fick vi ett ägg av dom, pju;) sen när Nanna skulle visap så gick vispen av , haha. vi har garvat skit mycket och Nanna ska ju inte direkt gå nu. Nu så e våra kakor klara så måste gå . PUSS//C

fick en muffins av mathilda på rasten, jag va hemma hos henne och vi körde supermario broze:)

yey, äntligen så har jag hittat dom :)

haha, jag och Nanna glömde pappret i ugnen, men det hände inget , pju ;)

det misslyckade ägget

ups, haha.

haha


resultatet:)


DESPERATE HOUSWIVES

Let´s go!

TRÄNING

Jag kom hem från träninngen typ halv 8 . Då så åt jag köttbullar och potatismos, mums:P Nu så har jag precis duschat och sitter i min hello kitty morronrock;) Förlåt för att jag typ inte har bloggat ngt idag, men jag har ju inte varit hemma så mycket. Liter bilder från dagen:


haha, jag tycker att Nanna hoppar snyggast:)

yey ;)

snyggaste klasskamraterna ever ;)

star

haha, mitt face ser het sjukt ut

SANDWICH

mamma kom precis hem och hon har höpt glass som jag sitter och smaskar på nu :)


HEMMAEFTERENLÅNGDAGPÅSKOLAN:)

Nusåharjagäntligenkommithemfrånenlångdagpåskolan,detvaheltOK.ellerdetvaskittråkigtefterlunchfördåhadejabara.
Översättnig: Nu så har jag äntligen kommit hem från en lång dag på skolan, det va hel OK. eller det va skit tråkigt efter lunch för då hade ja bara... Haha, kan ni fatta ? Aja efter skolan så gick jag, Nanna, Matilda, Nora och Saga till mellis och de va äppeljuice:) sen så gick jag sellis me Nanna som skulle till sin gitar och nu så har  jag ätit skorpor me smör, mums:P snart så sak jag ha träninge eller kl. kvart i 6. nu så sak jag fixa ngt att äta, e skit hungrig (?)
Ego:

världens snyggaste


GRADDE (IGEN) :)

Nu så sitter vi i gradengen igen, haah ;) va har precis haft spansak och nu så ar vi 2 timmars rast, sköööönt. vi har lunch kl. 11 och sen så har vi en timme rast så vi börjar igen kl. 12:) här kommer lite till mac bilder:
haha, kisses
fotoglad?
ljushuvud :)
yey, snyggaste , NAAAAT:)

OUTFIT

tröja: ginatricot
lacktights: weekday

LÅTAR

dom här låtarna sitter vi och lystnar på nu :

GRADDE

Nu så sitter jag ,nora,  nanna och matilda helt själva i gradde(gradengen) och har "A-pass" vi lystanar på min spotify och spelar petville och jobba så hårt;)
haha, my eyes:)
yey
vem gillar inte mac?
haha
sweeti ;)
love this effekt.)
drev;)
matilDA AND ME:)
snyggaste
fisköga
...
vilken snygging ;)
scary
matilda <3

STICKER TILL SKOLAN NU

Nu så e jag helt klar och sak stick till skolan om typ 5min. suck. efter skolan så har jag tränig typ kl. kvart i 5, juste de va ju därför som jag skulle ha datan :P aja då ska jag fråga Agnees om jag sak sova hos henne på lördag för vi har pratat om det men inte bestämmt, så det blir kul(asså, ,om det går) :-) Nu så måste jag sticka. PUSS//C

SVENSKA HOLLYWODoFRUAR


världens snabbaste bild:)

INGEN RUBRIK

Nu så har Matilda precis gått och va har haft jätt ekul:) haha vi har lekt med en madrass som va på mitt rum, spelat kort och ätit mat och då blev jag lite cracy;) aja, I Love You♥ men det va lute dumt för min kamera har laddat ur (igen) så vi kunde inte ta ngra bilder :( men vi har ju våra hjärnor :S snart så ska jag kolla på TV och nu sak jag logg ain på facebook :)

haha, bildbrist :)


MATILDA ÄR HEMMA HOS MIG:)

idag så har det varit helt OK i skolan, eller vi hade ju NO-prov så det förstörde allt. men jag tror att det gick ganska bra för mej? efter skolan så gick jag nanna och matilda till götgatsbacen och kollade i lite affärer, matilda köpte ganska mycket och jag köpte en tjocktröja på ginatricot som har kostat 249 men nu så kostade den bara 99, good va? aja vi satt på gina i typ en halv timme, haha ? men när vi skulle gå hem så ringde mamma och sa att jag skulle hämta Saga för hon va ledsen över Lola så då gick jag och matilda förbi skolan och nu e vi hemma :) Nanna åkte hem när vi hade kollat klart i affärer, hon skulle typ plugga? nu så siotter matilda och kollar på TV så sak väl göra ngt me henne:)

haha, det ser ut som at Nanna inte har någon rumpa :P

tröjan jag köpte, fast den ser skitstor ut! men den sitter ju inte direkt tajt på mej?


Rast

NU SÅ HAR JAG LUNCHRAST OCH SITTER VID FOTBOLLSPLAN MED MATHILDASMATHILDA IPHONE:) DET BLIR BARA STORA BOKSTÄVER MEN SKIT IT. OM TYP EN HALVTIMME SÅ HAR JAG NO PROBPROV. SUCK. MEN JAG TROR ATT DET KOMMWEKOMMER GÅ HELT OK? NU SKA JAG GÅ TILL NANNA OCH ALLA. PUSS//C

.


tröja: H&M
jeans: H&M
strumpor: H&M
oj, jag hade visst bara H&M på mej idag ;)


TEST




haha, mitt resultat. Får väl se upp så  att jag inte "hitta en gröngul snorbobba i min mat eller trampar i en klick hunddiarré eller sväljer en liten insekt"

GOOD MORNING

Jag vaknade typ kl. tio i 8 av mej själ idag! jag trodde typ att kl va 11 och att mamma hade glömt väcka mig, men när jag går upp och kollar på kl så e den bara 07.50, fattar inte jag som alltid brukar vara trött på morgonen? Nu så har jag kollat lite bloggar och ätit frukost. Har ju sovmorgon idag så jag måste gå om typ 35min. PUSS//Cornelia

me right now ;)

GO TO BED

Jg går nog och lägger mig nu, eller om en timme:S sak tvätta ansiktet och borsta tänder och allt. vet att kl inte är mycket alls men jag e fakstigt skit trött, tråkigt:( men, men har ändå inget att göra uppe så kan lika gärna sova:/

Love You Bestfriend!

KAMRA+

+Jag har fått nya batterier till min kamera så nu funkar den som den sak (?)
- när jag åkte till romme så skulle Lukas fota med min kamera och typ tappar den när jag ger den till honom? så batteri luckane lite lös, mn det gör ingen skilnad, haha :)

har exakt en sån fast en grön, mycket snyggare ;)

SKIT

Jag hade glömt bort att det va wipeout idag :( såg det nu, typ alla har kollat på det. Aja får väl kolla näste vecka (?) Nu så kan jag typ allt inför NO-provet, det kkänns skönt. Imorgon så vet jag inte va jag ska göra , kanske umgås med en trevlig vän;) PUSS//Cornelia

bildbrist:S


FIRA MED FERRIS

Nu så har vi ätit middag, tacos och kollat på fira med ferris, den va fakstigt ganska bra:) imorgon så har jag sovmorgon till tio i tio, skönt!

haha, snyggaste bilden:P

TACOS:P

Yey, vi ska äta tacos till middag I love! ♥ sen så ska vi kolla på en film som vi har hyrt, det är typ ngn som mamma gillade när hon va liten ? Tror att den kan va helt OK.

by: Cornelia


VILL HA SOMMAR

Asså jag har typ skrivit det ngra ggr, men det går ionte över, jag vill ha sommar!  Jag e inte direkt den ända som har skrivit det heller så vrf kan den inte bara komma(?) ;)


okej, jag gjorde den bara fort. Har inget att göra så jag sitter bara och leker lite :P


BILD


haha, inte så jätte bra, men jag blir bättre (?) LOVE YOU NANNA ♥

TYDLIGEN INTE

Asså det är ngt med min familj som gör att vi alltid ändarar allting! som jag fick tydligen inte gå med pappa till götgatsbacken för jag va tvungen att öva  på NO-provet, för mamma sa att vi tydligen skull epå middag hos min mormor på kvällen. Så då va jag tvungen att plugga innan. Men nu så ringer min mormor och säger att vi tydligen inte ska äta middag där:S så då hade jag ju kunnat gå till götgatsbacken, men det är ju stängt nu. Dumma.

slumpad bild. LOVE YOU

SKOR

Nu så sak jag möta pappa och vi sak gå till götgatsbacken och kolla på skor på H&M och jag ska kolla på en jacka. När vi va ute så gick vi till eriksdalsbadet men det va ngn som hade snott mina puma shorts:( det ända vi hitta va min överdel, men den gillar jag inte ens. Sen så köpte jag en magnum mandel, mums:P och så gick vi på sjön, asså det va jätte tjock is och solen sken, men jag frös ändå. Aja nu måste jag gå. PUSS/Cornelia

ÄNTLIGEN

Nu så har videon kommit från igår, sploa fram till typ 1:50.

.



tröja: new york
linne: ginatricot
jeans: H&M


GODMORGON

Jag gick upp typ kl 11, sköööönt! sen dess så har jag städat och klätt på mig och ätit frukost, pannkakaor och rullmacka:) nu så ska jag, pappa och Saga typ gå ut och hitta ppå ngt och gå till eriksdalsbadet och kolla efter mina badkläder och så sak jag kolla på en grej på H&M. annars så vet jag inte vad jag ska göra. Jo duscha och plugga NO:S

visst har jag bäddat fint (?) ;)

THE LAST INLÄGG

Det här blir det sista inlägget för idag, pallar inte hålla på ngt mer med datan. Har bloggat 12 inlägg idag:) och ganska många bilder, bra va? GODNATT//C
Lite bilder från när jag och saga satt i baksätet på väg till fjällen, på sportlovet:

haha

jag har typ tuggummi i munnen?

de va skit soligt då!

snyggaste läpparna i stan ;)
'
yey!

big nose:)

ut genom bilfönstret:)

BRUCE DEN ALLSMÄKTIGE

Nu så sitter jag och Saga och kollar på Bruce den allsmäktige på 4-an:) det är Jim Carrey, han är rätt så fun;)

BILDER


mitt candy, HOLD ME

saft och chips, mums:P

kolla jag kan skela! haha;)


Majken, sötnos

MELODIFESTIVALENS TVÅ HÖJDPUNKTER

1. Anna vann!

2. Salem al Fakir´s upträdande:) Björn Gustavsson kom in i slutet och började spela piano, haha ;)
Den finns inte på youtube än men lägger upp den då:)

MIDDAG

Nu så har alla kommit, eller "alla och alla". Ska gå och äta kyckling och pasta nu. sen blir det melodifestivalen, vet inte om jag kommer blogga så mykt mer(?) men ngt till inlägg kommer jag att klämma in :)



gjorde en snabb bild, jag blir fakstigt bättre och bättre ;) (?)

FLER BILDER FRÅN FESTEN

Här kommer fler bilder från festen, bilderna kommer från min kamera och mina underbara kompisars bloggar och Sagas facebook.



love you Saga♥




yey, snyggaste


♥CANDY♥

Nu har jag varit och köpt lördagsgodis:) fy f** vad det är gott :P



VILLA HA!

GUD VA JAG BLEV SUGEN PÅ BALLERINA, KLADDKAKA OCH ETT GLAS MJÖLK NU!

JÄVLA SKIT

Nu så snöar det :( dumma, dumma, dumma. det som har varit soligt hela dan. det snöar inget mycket als men ändå jag e så jävla trött på det här vädret! Kan inte sommaren bara komma NU!?
Näej nu så börjar det snöa mycket!


ser ni?


TRÅKIGT!

Jag har trråkigt! jag har bara suttit och pluggat och varit inne på datan hela dan. det va en tråkig dag:( aja sak gå ut och möta mamma och pappa och köpa godis sanrt (?) vet inte, men sen ikväll så ska Åsa, Majken och Andereas komma hit och kolla på melodifestivalen finalen:) det sak bli ganska kul, men det äe ju ett tag kvar.

O-M-G Saga skor va typ nya, fatta hur smutsigt det va på golvet, eller rättare sagt hur mycket vi stökade ner;)

HEMMA

Nu så har jag kommit hem från matchen, vi van med 2-1. men jag spelade inte så bra :( på vägen hem så åkte jag med Agnes och vi åkte förbi mitt dagis och det visade sig att Agnes hade gått på et dagis som typ låg mittemott mitt dagis och att vi hade varit i samma park typ varge dag, så då betyder det att vi säkert ahr sett varann när vi va små:) Nu så måste jag plugga NO, jag har prov på måndag. suck. I hate! Juste jag måste oxå fixa min engelska bok, men det går gansak fort?

engelskan "the book about me

skit NO.


PUSS//C


MATCH

jag och nanna kom typ hem från festen kl. halv 12 igår och somnade kanske halv 1? nu så sak jag ha match, gissa om jag e trött? ja såklart! jag har tagit ganska många bilder men jag vet innte om jag hinner ladda upp så måga nu. men det va fakstigt skit kul på fetsen:) alla killar sprang runt och kastade ostbollar och så dansade vi typ hela tiden:)

matilda och nora on the floor ;)

nanna och felica:)

nanna och saga <3

love you

NÄSTA : DANS

Nu så har jag packat mina saker och jag och Nanna sak snart gå till våran dans som börjar om typ en kvart och sen så sak vi fixa oss på dansen och gå och köpa en tunnbrörulle och sen springa till festen i södertorn:)
jag tar såklart med mig min kamera dit så det kommer massa bilder, hoppas jag? här kommer lite bilder från typ rasten:

hata slask!

söta saga på rasten:)

Nanna sköt lite smällare eller vad det e som sprutar komfetti:=)
oj, nu måste vi gå. PUSS//C

´HEMMA HOS SAGA:)

Nu så e jag, nanna och saga hemma hos saga:) innan de så va vi på götgatsbacken och kollade efter kläder til festen men jag hittade inget:( men jag sak kamske köpa en jacka? aja nu så har Saga bestämt vad jag ska ha: min kjol, linne och sagas sidenjacka:) men jag kommer att se ful och fet ut men skit it. jag kanske inte ens tar det? okej jag vet att jag skriver helt ointresanta sake´r men, that´s me:) Nu så ska jag...

naw, vi typ nu:)

naw, saga sötnos:)

MÅSTE SOVA

Pappa säger at jag måste gå och lägga mig nu. suck. Så godnatt.

haha, bildbrist. jag hoppar i min spegel:)

SOME EGO PIC

Aja det blev bara 3st.

fråga inte.

olala, NAAAAT!

sweet(?)

TRÄNING

Min träningidag va fakstigt kul:) jag och Agnes ägde på att nick, eller hur Agnes? <3 aja efter träningen så gick jag hem och ducsha och åt toast. när jag hade duschat så provade jag kläder till Mikas och Mathildas fest som är imorgon i Södertorn:) men jag hittade typ inget så jag vet fortfarande inte vad jag sak ha. suck. aja sen så tog  jag en till toast, haha;) och nu så sitter jag här och kollar bloggar och spelar pv(fortfarande) och nu så får man att husdjur:) (?) fett geek jag e ? ;) PUSS//C

mon toast, somsagt så är typ min kamera paj? så jag tar dåliga mobilbilder:(

MATILDA?

Asså du svara inte när jag smsa dig så jag hoppas att du ser det här:
Jag sak gå hem till mig med Nanna innan min dans som börjar kl. halv 6 och vi sak ta med oss alla våra saker och gå från dansen. Du hade skrivit att vi skulle gå tillsammans? Men det går ju inte? jag och Nanna kommer att ha skit stressigt och så sak vi hinna äta på donken innan oxå, vi har tillochmed sagt till Mika och Mathilda att vi kommer komma sent. Aja du kan väl smsa mi gom du ser det här? PUSS//C

BRA LÅT

Jag kollade lite på min spotify lista och hittade den här låten, den e ju skit bra! (tycker jag) fast den e gammal;)

"Change me, Keri Hilson Ft Akon Lyrics"


HOME

I skolan ¨så vad et väl helt OK idag, vi hade gympa och körde blixtboll och jag fick hela tiden köra brottning! haha, men jag vann:) sen så hade vi engelska och SO, då vi körde frågesport och Ida blev helt galen när hennes lag (mitt lag) ledde, haha ;) när vi hade slutat så gick jag, Nanna och Matilda till mellis och det va bara mackor och klementiner, men dom gick inte att skala, inte min iallafall:( Nu så e jag hemma och ska ha träning om 2timmar. 3 saker som jag måste göra innan min träning, fast det kommer jag inte göra så det får väl bli efter(?)


A-PASS

Nu så sitter jag på cafeet med Nanna och Nora och vi jobbar med våra engelska bok, "the book aboute me".

haha, en gammal bild som jag, saga och Nanna gjorde på skoj:)

ANDRA AVENYN

Nu så ska jag gå till mitt rum  och kolla på andra avenyn:)

O-M-G vilken gammal bild!


HEMMA

Nu så e jag hemma och har tagit lite flingor och mjölk:)

jag köpte mentos på VI idag föa bara 5kr.

en jacka på Monki som inte ens är snygg och den kostar 1500kr!

EN COOL BILD:)


MATILDA♥

JAG OCH MATILDA LAGADE LITE MAT OCH SEN SÅ ÅT VI DEN, HAHA ;) orakar inte sudda så det får vara stora bokstäver:) efter maten så kollade vi lite på datan och sen så har vi lekt lite fotografer:) vi kollade oxå igenom matildas minnslåda:) men nu så ska jag  gå:( men det är ju andra avenyn idag:)

matildas solglasögon:) so beautiful, eller hur?

yey, mästerfotografen Cornelia:)

Matilda♥

Jag, snyggaste ever. NAAAAT!


HEMMA HOS MATILDA

Efter skolan så gick jag, Nanna och Matilda till götgatsbacken och kollsde på H&M, Monki, Bik Bok och ginatricot:) Mátilda köpte grejer men hon vaden enda som hade pengar;) jag kollade mest på lite saker som jag ska köpa:) Sen så gick vi till VI och köpte skinka för jag och Matilda sak laga middag, pasta med ostskink sås, mums:P Vi provade lite klackskor på Monki, bilder kommer nu:

me and my best friend Matilda i världens snyggaste klackskor (?) ;)

Nanna, Jag, Matilda

Matilda och Nanna på rasten. älskar er! <3
PUSS//Cornelia

TIME FOR SCHOOL :(

Nu så ska jag gå och bortsta tänderna och sticka iväg till skolan. suck. Efter skolan så ska jag kanske vara med Nanna eller ngn, vet inte? Min kamera e typ paj så jag kan aldrig ta med den ngn stans, men jag tror att det bara är batterierna?

me right now :)

GODNATT


nu så ska jag gå och sova med mitt älskade gosedjur Nonno ;)

KVÄLLEN

innan träningen så åt jag och Agnes middag och det va ett skit segt kött! nu så har jag varit på träning det va helt OK, sen så gick jag hem den slutade kl halv 10. sent. sen så kollade jag på desperet Hiousewives och åt flingor och yoghurt:)

kärlek :)

WEB CAM BILDER :)


haha

love you!

 ;)

hot, asså ? ;)

haha, snyggaste (?)

TRÅKIGT OCH TRÖTT!

Vi har tråkigt eller inte tråkigt men vi  har inget att göra så vi har tråkigt. Jag e oxå skit trött! Kommer dö på träningen (tror jag) ? Aja nu så ska Agnes få spela pv (petville) vi fixade det till henne idag, haha ;) Alla älskar petville:)


yey, snyggaste brudarna i stan (?) ;)

AGNES IN MY HOUSE :)

Nu så e Agnes hemma hos mig och jag äter plättar och Agnes har äntligen fått igång min mikro, haha ;)
Vi ska ha träning idag, men den börjar kl. kvart i åtta så det e ett tag kvar:) Nu så ska jag kolla lite bloggar och sen så ska vi hitta på ngt. PUSS//Cornelia

.




CAFEET

Nu så sitter jag i cafeet med Nanna :) Det va pasta och ngn konstig tomat/lins sås till som inte va god. Jag och Nanna gick ut för vi trodde att det va varm för det är ju sol lixom, men när vi gick ut så va det kallt men när vi gick in så va det varmt. suck. Efter rasten så ska jag ha Svenska tror jag och nu så ska Nanna få blogga. Juste jag måste kolla när min tränig börjar, har inte träningslust! :P

åh fy fan va skööööööööönt!

I GO TO MY LOVELY BED NOW :)

Nu så går jag och lägger mig. Börjar kl,. halv 9 imorgon suck, kommer att !

jag förra veckan hemma hos Nanna <3

EN MÄRKLIG GREJ ;)

När vi va på finding neverland så köpte Nanna en festis med två sugrör, det har jag aldrig sett förut, har ni? Aja jag och Nanna tyckte iallafall att det va lite konstigt, men man får ju ett extra sugrör :=)


21 BESÖKARE :)

 
Jippi nytt rekord, haha. 21 besökare, jag vet att det är skit dåligt men det är ändå mitt rekord :)
kan inte print screna på min data men fixar det imorgon;) 

FÖRLÅT

Förlåt för dålig bloggning men nu så har jag suttit och kollat på svenska hollywoodfruar:) Nu så ska jag kolla på lite videos från helgen och sen så ska jag sova, jagg e skit trött! Åh nej jag kom på att jag måste gå till skolan imorgon :( sen så sak jag ha träning, tror jag?

HEMMA

Nu så e jag äntligen hemma, har precis kommit hem efter att ha suttit i en bil i 8 timmar! jag hatar det. Aja det va jätte kul där och vi åkte slalom, skoter och så åkte jag skidor  efter skotern, dom har två st :) det va skit kul man hålde i ett snöre och så åkte man efter ;) men man fick jätte ont i händerna och nu så har jag världens träningsvärk i min armar :( men men nu så sitter jag och chattar med Saga på facebook :) jag orkar inte skriva om allt det blire så långt då, men här kommer massa bilder:


Emmy i sin skidutrustning :)

snyggaste ;)

Saga, Jag och Albin (min sysling) i backen :)

yey, jag i backen :)

haha, jag i backen.

Emmy, sötnos :) vi grillade mackor på deras terass.

skoter dax ;)

när jag skulle tolka efter skotern, världens fulaste bild, men, men ;)
orkar inte läga upp fler. PUSS//Cornelia

SAGA HAR GÅTT

Nu så har Saga gått, det har varit jätte mysigt idag:) Båda vi va lite trötta så vi satt mest och snack, tog bilder, gjorde drinkar och kollade på Desperet Houswives, det va kul och mysigt. Nu aå ska jag packa för vi sak åka till fjällen imorgon . till min mammas kusiner och min syslingar . Saga skulle kanske blogga lite här? vet inte. Aja nu så har jag ont i magen. PUSS//Cornelia
EGOBILDER:





boy?



TUTTI ´FRUTTI-DRINK :)

Jag och saga gick ner till willy´s och köpte läsk och lime, vi hade bara småmynt, haha :)
sen så gjiode vi drinkar och blandade´lite och det blev skitgott :) Nu så sitter vi och kolla på första säsongen av desperet houswives . Nu ska jag kolla vidare.


våran goda drink:)

jag på väg hem från willy´s
 
love you, haha kolola på mig :)

undvik my uggly face, thank you :)

nu så har vi precis ´tagit våran andra´portion dricka och ska kolla på desperet

SNACKI SNACKI

Nu sitter vi köket och har ätit bullar, mums:P vi sitter och snackar lite skit, haha ;)
vi ska snart gå ner till willy´s och köpa lite saker till en drink som vi ska göra:)

naw

SAGA IS HERE :)

Nu så har Saga kommit hit och vi ska ha kul :) jag vet inte riktig vad vi sak göra men ngt kul blir det :) Hon tog med sig lite tuggummi som jag sitter och tuggar på :) mums :P nu ska vi komma på ngt att göra. PUSS//Cornelia


GODNATT

nu så ska jag och Saga sova har vi bestämmt så godnatt :)

oh I love this picture. ÄLSKAR DEJ SAGA♥

CHATT

Nu så webbar jag med Saga och de e skit kul :)

on the webb, jag har pyjamas

SAGA ♥

imorgon så ska jag vara med Saga det ska bli skit kul! hon ska komma hit och sen så ska vi göra ngt kul, som vanligt så böir det ju kul när man är med Saga :)

puss på re!

ego, nu ;)

yey!

ALICE I UNDERLANDET

den va jätte bar tycker jag :) vi kom hem för ett tag sen och då så kollade jag på andra avenyn och nu så sitter jag och chattar med aga på msn:)

JALLA JALLA

nu så kollar vi på jalla jalla, den e lite konstig. innan det så har vi spelat monopol och jag vann ;) sen så körde vi tittut och sprang ut i rtrapphuset och ut på vägen med bara strumpor, det va en kille som sa till oss så då slutade vi. snart så ska vi fixa ngt att äta och sen så ska vi sticka till bion.

marre just nu :)

så här kul har jag ,ahaha ;)

filmen:)

dålig bild, men det är Nanna och matilda från nu :(
 PUSS//Cornelia

JAG HAR SÅ DÅLIG STATESTIK! :(


Hemma hos Matilda :)

nu så är vi hemma hos matilda, vi gick hit efter bowlingen :) jag sög! haha, men kul va  det . jag, marre , nanna och matilda och sean fick köra i samma bana. Det va bra. Nu så har Nanna och marre varit oh köpt lunch som vi ska lafga :) köttbullar och pasta,  mums:P kl. hal 7 så ska vi gå på boi, Alice i underlandet. det är jag som bjuder, visst är jag snäll. ? ;) aja alla dom här ska gå:
Nanna, Marlene, Matilda , Jag, Saga(lillasyster), mamma, pappa, Sanna(min moster) och Sagas kompis Clara :) många va? nu ska jag hjälpa dom att laga mat. PUSS//Cornelia

Nanna with a klot ;)¨

på banan :)

yey, jag the provs ;)

marre, nanna, matilda och jag :)

kom igen marre !


HERE WE COME, BOWLING!

haha, rubriken säger allt (?) Nu så ska jag sticka till cafeet och träffa, Nanna, Marre och Matilda och så ska vi sticka och bowl, tar såklart med mig min kamera :) Juste jag gjömde typ min badkläder på eriksdals? Marre satt med dom i bastunm, men jag tror hon glömde dem? aja får väl gå och kolla det sen. PUSS//Cornelia

GRATTIS ÄLSKLING!

GODMORGON

Nu så e jag vaken och har klädd på mig, och fixat allt:) jag kollade på lite bloggar och så oxå, hehe ;)
GRATTIS SAGA, igen ;) Jag ringde till henne inat kl. oo.o3 kanske? men kolla inlägget under och kolla på tiden! 00.00.00 jag satt och väntade och sen ba 00.00.59 tryck! haha , men jag lyckades :) Hoppas att du får det bäst Saga!

driv bara driv, haha  ;) jag just nu .. PISS//Cornelia

GRATTIS MIN ÄLSKADE MURT!♥

Nu så e klokan typ 00.00 eller ngt sånt? så du e 13 år !
Tänk nu så e u en tonåring! Hoppas att din födelsedag blir bäst! JAG ÄLSKAR DEJ! ♥ Jag är så glad över att jag bytte skola så att jag lärde känna dej Saga, du e en väldgt stor del av mitt hjärta och det kommer du alltid att vara , det lovar jag ♥

åh, du e så söööt!

Saga is the sheeet!

naw, haah ;)

guldfisk♥murt 4-ever

DESPERATE HOUSWIVES

Yey, det va skit bra eller det va inte så jätte bra :( det handlade ju bara om drömmar och sånt. efter det va det gougar town, det va hel OK. Imorgon så fyller Saga år :) jag ska ju oxå bowla och gå på Alice i nuderlndet :) Funny day. Nu sitter jag med mammas data, mac ♥ Här kommer lite bilder från den datan:

miss u hanny, so fucking much!

det är fortfarande your birthday :)

oh, haha old!


HOME


Nu så e jag hemma efter två underbara dagar med Nanna ;) Jag åkte hem typ kl. halv 6 och då så kollade jag och pappa¨på skor till mig men han tyckte att alla va för kalla . nu så har dom tydligen bestämt att vi ska åka till fjällen till mammas kusiner som har en lite stuga där. vi ska åka dit på fredag, jag brukar alltid längta till att vara med dom en inte nu :( Imorgon så ska jag, marre, nanna och matilda bowla med skolan, jag kommer äga! ;) Nu så är jag hemmma själv med min föräldrar och vi har precis ätit middag och ska snart kolla på desperate housviwes :) äntligen! Här kommemr lite bilder:

love u !

outfit ;)

moi'

superwomen

gud va gott! min 1 våffla :=)

min 2 våffla :)

love


snyggt ;)

hata snö!

kan den inte bara försvinna

när vi skulle gå och hämta Nelly och hennes kompis, haha Nanna hade solglasögonen hela vägen :)

SOMMAR! ♥

Jag och Nanna vil så gärna ha sommar så vi har gjort en "sommar kollektion", vi har oxå ätit våfflor med vrat speciela och egna recept :) Vi har haft jätte kul, men nu så ska vi fortsätta med vårat race, haha ;)

Nanna ♥

me and me:)

flower power ;)

jag bara jag :)

nanna ;)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

JAG ÄLSKAR DEJ!

always the same shit ;)

BÄSTA VÄNNER! ♥

Nanna goda våffla :)

mums

real love

kallt!
Mer bilder kommer sen när jag kommer hem och kan kopla in min kamera :)
PUSS//Cornelia


GODMORGON

Nu så har jag vaknat och Nanna har varit vaken ett tag? Idag så skulle jag vara med Saga men nej, tydligen inte? Men det gör inget för då får jag mer tid åt min bästevän Nanna :) Vi ska vara hos henne hela dan tror jag och hitt aapå ngt riktigt kul:) Nu så ska jag gå och äta lite frukost och kanske gå ut i solen?

yey, från igår.

Nanna♥Cornleia 4-ever!

söta Nannna.

GRATTS ÄLSKLING!

Grattis Matilda på födelsedagen, tänk nu är du tonåring! Hoppas att din födelsedag blir bäst!
ÄLSKAR DEJ! ♥

HEMMA HOS NANNA ♥

Det va skit kul på eriksdalsbadet idag ! jag marre, matilda och nanna ägde alla, haha ;) När vi typ hade badat i 3 timmar och ätit lunch och en mjukglass :) så gick vi in och sen så åkte vi tunnelbana till götgatsbacken och jag köpte ett linne och en par typ glans/lack byxor/tights. Linnet kosta bara 10kr! och byxorna bara 25! aja sen gick jag och Nanna hem til mig och fixade våra  dockor och jag packade sesn så pkte vi till Nanna och jag ska sova här :) vi har nyss ätit lasagne och jag slog rekord på nelly nintendo ds, mario, haha ;) Nu så ska jag och Nanna ta lite bilder. kommer sen. Juste jag tog med mig min kamera til badet men när jag har satt på den så har den typ ajat så jag kan lixom inte stänga den?
ja, det va mycket som har hänt. PUSS//Cornelia

GODMORGON

Mamma väckte oss kl halv 9 och när jag vände mig om så såg jag att Nanna lågdär, jag blev happy, haha ;) Sen så sa jag att vi skulle sova lite till mem exakt då så plingar det på dörren och jag bara satte mig upp i sängen och skrek, Nanna byggjobbarna kommer nu ! vi ba shit och satte oss upp ja så vi har varit vakna i typ en timme nu. Nu ska vi ringa till cafeet och fråga om vi får gå direkt till Eriksdalsbadet för det är ju onödigt att gå fram och tillbaka?



TVÅ HOPPBÄSTISAR ;)


GODNATT

Nu så går jag och Nanna till sängs eller det kommer nog att ta ett tag för Nanna sitter och skiter så hon blir helt röd i ansiktet, haha ;) Imorgon så ska vi ju bada med skolan på Eriksdals badet det ska bli kul, tar såklart med mig min kamera :) efter badet så ska jag sova hos Nanna. GODNATT//Cornelia

RSS 2.0